Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Yarın stada 30 bin kişi gider şimdiden söyleyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca kayseri deplasmaninda bu beklerin haline fazla dayanamayip ikisini de oyundan aldi. bence 1 bek en azindan istiyordur. hoca ne dediyse o harfiyen yapilmak zorunda artik.27 saatte 2 satış en az 3 alış olacağına inanan var mı cidden
Iki yabanciyi kim soyledi ?Bu iki yabancı kim yav meraklandım şimdi.
Diagne giderse 13 oluyor. Birisi daha gidecekYetisir mi sizce Beyler?Sukru ve Apo dunden beri Falcao ile beraber kim transfer gorusmesi yapacak ki?
Iki yabanciyi kim soyledi ?
AtıyodurHaluk yürekli twitter
Iki yabanciyi kim soyledi ?
muslera
xxx luyindama marcao xxx
nzonzi xxx
feghouli belhanda babel
falcao
yas ortalamasini baya düsürecek 3 oyuncu almak lazim. defans full genc sayilir ozaman. kalecinin yasi önemli degil. nzonzi daha fransa milli takiminda oynuyor. falcao dünya yildizi. feghouliyi söylemeye gerek yok. belhanda-babel ikilisinden birini kenara alir veya satarsak 1 oyuncu daha alabiliriz genc olarak. artik transferde yasli oyuncu kabul etmiyorum. yeter bu kadari. belhanda veya babel'e teklif gelebilecegini düsünüyorum araplardan.
Salliyo bence transferi kapattik dun transfer gorusmesi yapacak adam yok hepsi Falcao ile ilgileniyor Diagnenin kiralanma olayini bile inanmiyorumBu iki yabancı kim yav meraklandım şimdi.
Yönetim arka direkte birini unutturmuştur benceYetisir mi sizce Beyler?Sukru ve Apo dunden beri Falcao ile beraber kim transfer gorusmesi yapacak ki?