Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florin Andone şu anda İstanbul’da! (Fanatik - Yakup Çınar) 🔥

Bazı arkadaşlar Selçuk İnan'ın gitmesini istiyor. Selçuk İnan bu takımdan ayrılırsa pasta kesme/ doğum günü kutlamaları ile ilgilenecek adam kalmıyor maalesef.

O geliyorrrrrrrrrrrrrr

9A761655D9487FBF6900EEDBC4DE0889.jpg

Bu arada Andone hiç yabana atılacak forvet değil, tamam Falcao ayarında bir golcü değil de oyunu ısıran bir forvet, oyunun 2 yönünde de çalışır, gayet çevik, kondisyonu çok yüksek bir forvet bitiriciliği-fizik gücü filan da hiç fena değil yani oyunu ısıran forvet en güzel tanımlar onu, mesela bizim Diagne her pozisyonda kendini yere bırakır vazgeçerdi ya pozisyondan Andone tam tersi kendini yırtar adam eline gelen şansı değerlendirmek için

Bir kere 4-4-2 sisteminde oynamak için Falcao'nun yanına koyabileceğimiz en güzel forvetlerden birisi olurdu Andone

Alın ulan ben Arfa lemina ikisininde alalım

Muslera
Şener Luyindama Marcao Linnes
Nzonzi Lemina
Feghouli B.Arfa Babel
Falcao

Brlhandayi flaab rotasyon oynatiruz seneye satarız 10-15 arası diagnede ,gider 8-10 arası seri tutarsa alırız bonsevisini ikide bek gomeriz taş

Ulan ben de Falcao transferinin arkasına saklanıp bizi transfersiz bırakmasınlar diyordum
Helal olsun eğer bunlar gelirse
Yönetime notum
10 üzerinden 72138219214025804953 olur

Futbol içerisinde rekabetten, hırstan, yeri geldiğinde küfürden rahatsız değilim, memnunum. Bunlar daha hoş kılıyor, duyguları daha sert yaşıyoruz. Fakat bu kısaltma oldukça ağır, kutsalımız efenim. Katılamam maalesef. Lâkin en büyük cimbom, ölümüne galatasaray.

GALATASARAY, küçük harfler t9 küstahlığı. Kötü hissettim lan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt