Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs sozlukten lemina hakkinda

jilet selçuk sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok top kaptırıdı. ben kaptırmam.
yanındaki oyuncu arkadaş abi ileri oyna dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
temposu düşünce, abi beni çıkarın der gibi al sürekli casper olurdu. ben olmam.
jilet selçuk sevdiğimiz bir abimizdi ama pası alıp yana doğru tuhaf dağıtırdı.
ne zaman top gelse ayağına, döner dolaşır gene musleraya pas atardıı. ben atmam.
bizde takım olarak mücadele edilir. herkes ihtiyacından daha fazla koşar.
jilet abim oyun içinde saklanırdı bazen sorumluluk almazdı. ben sorumluluk almaktan kaçınmam.
abim bu sahaya şöyle fiyakalı yayılır, ama biraz da yamuk pozisyon alırdı. ben arkamı nzonzi'ye verince, şöyle oynarım bir dikine dikine.

Son düzenleme:
LEMİNAAAA
FALCAOOOOO
ANDONEEEEE

BUYUUURRR @Ahmet UlukırlıEkli dosyayı görüntüle 59162

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Hayri Cund bu eserini hatırladın mı
ygd.webp

Yav bana bu lemina çok akıl karı gelmiyor. Şimdi sağ bek oynayacağını sanmıyorum hiç , kariyerinde 7 maçı var bekte hepi topu, e ortada nzonzi, seri net oynar, belhanda da yedek kalmam diye mixerlik yapar. Bu transfer hedef şaşırtma olmasın dicem ama herkes haber giriyor geldi diye. Ben çok birşey anlamadım bu işten..

mutluluktan cildiriyommmm kuduruyommm ne buyuk bir gün yaaaa ne buyuk bir gunnn falcaolar andoneler leminalar heyy yavrumm beee kuslarda puan kaybetti korkudan tir titreyeceksiniz sari ve siyah kuşlar yakında oyle seyler olacak ki keske Galatasarayin üstüne bu kadar gitmeseydik diyeceksiniz..gerci sizde o 3 İQ lu beyinler varken anca falcao 38yasinda eheuheue muhabbeti yaparsiniz sonra falcao arenada golleri atınca ali koca sövmeye baslarsiniz az kaldi sabredin

Andone tarz olarak falcaoyu tamamlayacak. Top sürme yeteneği var. Bir-çok maçta 2 forvet görebiliriz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayı son dakikada Araplara satsak şöyle 8'e falan bedava alsak Ben Arfa'yı ne biçim olur.Bi de sol bek aldık mı fena olur takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt