Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.843
- 21.867
- 2.783
doğruysa bu şerefsizliği profesyonellikle açıklayamayız lakin yalandırA spora göre Linnes'e gitmezsen lisansını çıkartmayız demişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğruysa bu şerefsizliği profesyonellikle açıklayamayız lakin yalandırA spora göre Linnes'e gitmezsen lisansını çıkartmayız demişler.
ben2-3 gün önce ingilteren 2 oyuncu alınacak diyen kimdi. Bildi vallahi
Yerli os yok alıncak , Seri - Nzonzi dışında orda kullanabilecegimiz adam Selçuk mu olsun istersin?
Yada stoperi yedekleyen Donk mu?
Bence Andone’den daha gerekli Lemina.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Yiğit Karagöz2-3 gün önce ingilteren 2 oyuncu alınacak diyen kimdi. Bildi vallahi
Gs sozlukten lemina hakkinda
jilet selçuk sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok top kaptırıdı. ben kaptırmam.
yanındaki oyuncu arkadaş abi ileri oyna dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
temposu düşünce, abi beni çıkarın der gibi al sürekli casper olurdu. ben olmam.
jilet selçuk sevdiğimiz bir abimizdi ama pası alıp yana doğru tuhaf dağıtırdı.
ne zaman top gelse ayağına, döner dolaşır gene musleraya pas atardıı. ben atmam.
bizde takım olarak mücadele edilir. herkes ihtiyacından daha fazla koşar.
jilet abim oyun içinde saklanırdı bazen sorumluluk almazdı. ben sorumluluk almaktan kaçınmam.
abim bu sahaya şöyle fiyakalı yayılır, ama biraz da yamuk pozisyon alırdı. ben arkamı nzonzi'ye verince, şöyle oynarım bir dikine dikine.
2-3 gün önce ingilteren 2 oyuncu alınacak diyen kimdi. Bildi vallahi
Orta sahaya mutlaka oyuncu alınmalı o konuda hemfikirim ama sanki bizim eksiğimiz 8 numara.. Seri Nzonzi Lemina bunlar driplingi olmayan düz oyuncular..