Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
luyindama cagneye de gol attırırsa devre arası onu da belçikaya geri postalayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam en son elde kalacak ben diyeyim
Rtaş adam bahçe suluyor hortumla fesatlığı bırakalımUlan ben uc harfli bir kelime yazdim diye 1 hafta ban yedim elin oglu gif yapiyor ses yok neyzen tevfik geldi aklima nedense
Oynasın işte daha ne istiyorsunDiagne Brüggeye giderse bize karsi oynayamaz maddesi koyduramazmiyiz ya?![]()

Hayatının maçını oynayabilir bize karşıDiagne Anderlecht değil de Brügge ye gittiyse, sırf inadına bizimle eşleşmek için gitmiştir Allahın manyağı
sent via GSC
Gitti rahat ol o piçligine brugge gitmiştir
bu adam en son elde kalacak ben diyeyim
ewt istiyoz :=)Yeter mi lan daha transfer istiyonuz mu
Ucak bileti var oguzlemina transferine nedense pek inanamadım
Yalniz iki senedir anderlechte yamuk yapıyoruz. Hos olmuyor.
Nolcak uc mac sonra kopek gibi tempolumu oynucak bu benim fikrim kabul edin etmeyin bu adam gamsiz yanindan gecen adami izlemek neyle aciklanir umar ben yanilirim hersey takimimiz icinSeri'yi 2 maçta yerin dibine soktular. Aynısını Feghouli'ye de yapmışlardı.
.Beyler ben iptal bu kadar transferden sonraEkli dosyayı görüntüle 59194
Bence Seri baya bi kisiyi yaniltacak. Adamin pas aldigi yerler, pas attigi yerler filan ben kaliteyim diye bagiriyor. Biz bu sene set oyunu oynayacagiz, bu net. Bu oyunda hizli bir sekilde karar verip pasi ayagindan iyi noktalara atan Seri cok kritik bir rol ustlenebilir.Seri'yi 2 maçta yerin dibine soktular. Aynısını Feghouli'ye de yapmışlardı.