Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.978
- 7.462
- 1.548
yarın sabaha nasıl kalacak bu transfer yalan olur
Lemina için kimi kontenjan dışı bırakıcaz onu demeye çalışmış rodop
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol atıp şov yapmanın hesabını yapar 100%. Aklınca gönderme yapar.Hayatının maçını oynayabilir bize karşı
Heeee Terim buna Transferi SON Gününde mı düşünecek ve karar verecek ?!
ama bilmiyorum ya yarın öğlen istanbulda olması lazımLemina için kimi kontenjan dışı bırakıcaz onu demeye çalışmış rodop
Sokakta davulcu geziyor la ne alaka ramazan bitmemiş miydi![]()
Bize karşı zorunlu oynasın maddesi koysak daha iyi olur forveti tutmamıza gerek kalmaz zaten atamıyor.Diagne Brüggeye giderse bize karsi oynayamaz maddesi koyduramazmiyiz ya?![]()

Kardeş takımmmm.RMC Sport : "Monaco Leminayı almaktan vazgeçti, tercihini Bakayoko dan yana kullandı. Lemina Pazartesi GS ye imza atacak"
E*re baros'u sakatlamıştı amipAklımda ''Play out'' maçında Emre tarafından sakatlandı diye kalmış, yanıldığımı zannetmiyorum ama tam da emin olamadım şimdi..Bu konuyu en iyi açıklığa kavuşturacak kişi @Uğur İz Reis' tir!![]()
ama bilmiyorum ya yarın öğlen istanbulda olması lazım
Tipik bir ua eylemi. Mal herifler.sen gitte falcao gelsın dıye bagırdık rtaş ua diagneyı desteklerken kayseri tarafında biz böyle bagırdık..
kım gercek galatasaraylı düsün