Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.635
- 12.137
- 1.418
Diagne gitsinde bize gol atsin raziyim
Ama bence forvet oynarsa 6 puanimiz garanti
Ama bence forvet oynarsa 6 puanimiz garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş takımmmm.
Beyler arkadaş uçaktaymış. Ofise dönmesini bekliyorum.![]()
yalnız gelecek sene para edecek ender adamlardan biri linnes olur
naga ise bu sene gitti gitti
bunu da düşünmek lazım
Yavaş yavaş taciz ateşine başladılar yineAntudan
ekoshax - 02.09.2019 00:47
![]()
Comolli İngiltere piyasasına hakim diyorlardı. Bize getirebildiği tek adam Zanka oldu ordan.

Yat
Şimdi biz tıklıyoz sırası geldiğinde onlar da rakiplere tıklayacakTransfermarkt'ta en çok tıklanan profiller;
Andone (Romanya) 6.00 milyon €
Lemina (Gabon) 15.00 milyon €
Falcao (Kolombiya) 10.00 milyn €
Ya bos bos laf kalabligi yapma lemina gelicek ve yedekmi kalicak lemina seriyle top diye oynar uber zeka seri yedek olur aksini iddia edenin psikolojik sorunlari vardirEvet , hoca hem seriyi alacak, ardından 2 mac sonra yok bu bozuk çıktı diye yenisini isteyecek .. hoca ve biz süper zekalar bu kadar lükse sahip olmadığımızı biliyoruz ama senin uber mega zekan serinin yerine istiyor diye idda ediyor..
Andone'yi de falcaonun yerine istemiş olmasın, bi check et sen hadi..
Doğru.. Belhanda'nın sıkıntı çıkarmayacağını bilsem hiç umursamam zaten.. derdimiz Galatasaray.Hacı 3 kulvarda oynayacağız belki 2.tur belki UEFA yapacağız herkes zaman bulacaktır.
Bugünden sonra Monaco'ya laf edenlere monacoduğumun kuşları diyebilir miyiz?Çok sözdüm monaco ya ama sempatik gelmeye başladı ibneler..
Levent ile koordineli bir Topic açılabilir kırmızı ileBir kirmizi daha ile nobetimi devrediyorum
O iş yarına kaldı diyolar. Hoca daha karar vermemiş kimin ayrılacağınaLemina kap neden yok peki.Adam yarın geldikten sonramı açıklayacaklar.