Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkt değerlerine göre şuan -1.43 milyon euro görünüyoruz.Diagne 1.5 milyona kiralandıysa eğer ffp den yırtmış oluyoruz eğer transfermarkt değerleri doğruysa.Umarım doğrudur ve de Diagne için zorunlu satın alma opsiyonu vardır.

Nagatomo gidiyorsa hoca bence sol bek aldırır. Linnes'e taraftar kadar güvendiğini sanmıyorum.

[B]İbrahim Kıyat[/B]‏ @[B]ibrahimkytt[/B]
Menejeri ve ailesinden Kevin lemina ve Mario leminanın rezervasyonları biletlendi.. Elinize sağlık @Ozsoz1905 @sukruhanedar
😎

biri böyle bi twit atmış.sallamıyodur belki diye paylasayım dedim

Evet beyler 01:00'dan beri 47. sayfadan itibaren okuyorum anca yetişebildim. 3 aylık transfer sürecinin en güzel 2-3 saatini Fb-Ts maçı yüzünden kaçırmışım nasip değilmiş :( Gidecek olan 3 yıllık sözleşmesi olan Linnes gibi joker profesyonel bir oyuncu değil de, sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan Nago'nun gitmesi daha mantıklı olur bence. Sol bekte Emre ve Ömer de var ayrıca.

Defansa biri gelirmi sizce?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Senelerce barlarda calistim isvicrede ve viyanada. Gece hayatimda cok kadinla tanistim cok kadinla yattim. Cok geceler sevistim baya bi kadinla cok eglendigim gecelercoldu

Amaaaaaaa bu gece gibi orgazmi hic yasamamistim

Abdurrahim baskanim mustafa baskanim fatih hocammmmmm

Şerefine o zaman 🍻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt