- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
gün içinde lemina kap gelir,sonra ama özel ucak ama gece yarısı gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha koşun millen iddaa varHangi hava yolu şirketi ile geliyor bilmiyorum. Belki özel uçaktır, farklı firmadır ama yarın İstanbul'da olmazsa sana bir forma ısmarlarım abi![]()

yahu sadece rezervasyon yok diyolar.hoş ben o işten anlamam ucak muhabbetlerine de kılım.lemina kapa bilidirlsin yeterLemina olmazsa kötü. Orta saha yine zayıf kalıyor![]()
saklansin o hirsina hirs katip fener macina ciksin ilk.El Tigrenin bugünkü hırsını gördükten sonra kasımpaşaya 3 atacağından şüphesi olan var mı?
Bir ara bizimle adı epey bi anılmıştı reyiz o aralar herkes daha önce izlemişti güyafalcao değilde yenı gelecek olan diğer forvetı ızleyen var mı daha evvel?
elmander gıbı mıdır kendılerı?
Ya bu oyuncu çok iyiye benziyor kimse bununla ilgili yorum yapmadı enterasanAcaba Andone de opsiyon var mi
Hayda olmadı buMario LEMİNA ile ilgili her hangi bir bilet bulunmamaktadır.
Geçen hafta gayet iyiydi aslında asist de yaptı ama bugün yedek bırakmış Jardim hıyarı.Augustin de geldi,sürekli 11 oynaması zor,alabiliriz benceonyekuru nasıldı maçlarda? umarım uyum sağyamaz bize döner
Andone bu kadar iyi mi
Sözümün arkasındayım yarın İstanbul'da. THY dir başka firmadır o kadarını bilmiyorum ben gidip yapmıyorum transferi. Bu kadar saçma konuşmana gerek yok.
Geçen hafta gayet iyiydi aslında asist de yaptı ama bugün yedek bırakmış Jardim hıyarı.Augustin de geldi,sürekli 11 oynaması zor,alabiliriz bence
Lemina dönmez buradan.Öğlen gelir.Sol bek çalışalım bence.Kim var gelebilecek.Sol bek de gelebilir gidenlerin durumuna göre.
Lemina dönmez buradan.Öğlen gelir.Sol bek çalışalım bence.Kim var gelebilecek.Sol bek de gelebilir gidenlerin durumuna göre.