Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Andone de opsiyon var mi

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Başka bir ayrıntı yok. Opsiyon yok gibi.

giphy.gif

Allah biliyo ya süleyman rodop,yakup cınar ve şu kongre üyesi görünümlüler transfer bilgisi verince zerre takmıyorum.ama yabancı basın,haluk yürekli son dönemde,bi de mahmut recevik ve yusuf gunay twit atınca leminadan emin oldum mesela.

Geçen hafta gayet iyiydi aslında asist de yaptı ama bugün yedek bırakmış Jardim hıyarı.Augustin de geldi,sürekli 11 oynaması zor,alabiliriz bence

442 oynatıyor ve onyekuruyu 4'lunun kanadına koyuyor.Yani ne desem bilemedim

Ne bileyim Fernandes gelecek diyordun yalan oldu Rez. de yalan olunca başka birşey gelmiyor akla.. İnşallah dediğin doğru çıkar herkesin gönlünden geçen o zaten..
Hadi iyi geceler cümleden

Hocam tek tek yazamıyorum çok kafam şişti aşırı bilgi git geli oldu bugün. Mesajlarıma bakarsan açıklamasını yapmıştım. Hepimiz ortak renklere aşığız kulübümüz için en iyisi olsun istiyoruz. Hayırlı geceler.

Aradığımız dikine giden orta saha bu adam ya gelmemesini kaldıramam şu saatten sonra

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Başka bir ayrıntı yok. Opsiyon yok gibi.
Renktas onun olup olmadigi 2. Kapta belli olur anca.

Salladığını sanmıyorum ufak bir adale sakatlığı gibi değil adam neredeyse 4-5 dakika hareket etmedi üstüne oyuna girdikten sonra da sıcaklığıyla muhtemelen hissetmiyordu
Adım atamıyordu ya fedakarlık ayağına kendini epey zorladı bence büyük ihtimal olan sakatlığı daha bir artırdı ciddi bir yırtık var gibi

Şu şikeciler bizede sol bek dirar ozan felan çıksa da kontrolsüz presin bi şeye yaramadığını ebesinin şeyinden görseler :D bizim takımı ileride birebir bıraktığında o pozisyon golle sonuçlanır bunu Avrupa'da görebiliriz

lan hani andone geliyodu bu gece?neden foto falan yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt