begendim
ümit karan ve hasan sas karisimi
sizce 11 de mi yer alacak falcaonun yedeği mi olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begendim
ümit karan ve hasan sas karisimi
Acaba Andone de opsiyon var mi
Ya bu oyuncu çok iyiye benziyor kimse bununla ilgili yorum yapmadı enterasan
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen hafta gayet iyiydi aslında asist de yaptı ama bugün yedek bırakmış Jardim hıyarı.Augustin de geldi,sürekli 11 oynaması zor,alabiliriz bence
Ne bileyim Fernandes gelecek diyordun yalan oldu Rez. de yalan olunca başka birşey gelmiyor akla.. İnşallah dediğin doğru çıkar herkesin gönlünden geçen o zaten..
Hadi iyi geceler cümleden
Renktas onun olup olmadigi 2. Kapta belli olur anca.Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Başka bir ayrıntı yok. Opsiyon yok gibi.
Adım atamıyordu ya fedakarlık ayağına kendini epey zorladı bence büyük ihtimal olan sakatlığı daha bir artırdı ciddi bir yırtık var gibiSalladığını sanmıyorum ufak bir adale sakatlığı gibi değil adam neredeyse 4-5 dakika hareket etmedi üstüne oyuna girdikten sonra da sıcaklığıyla muhtemelen hissetmiyordu
Renktas onun olup olmadigi 2. Kapta belli olur anca.
Dünya nin en çılgın taraftarıOlum o degilde 25 bin taraftar gitmis karsilamaya. yuh diyor baska bisey demiyorum![]()
@Melih Açıkgöz
pnr ile buldum demişti thy sitesinden
Son 16 ayda 1 maç oynadıMojica)