Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brighton hove albion baktım transfermarktta 4 maçta 4 puanla 16. Siradalar en son Manchester Citye 4-0 yenilmisler yalnız piyasa değeri 200 kusur milyon Euro

Brighton forumundan:

Why are we loaning him ? Why don’t we just sell him.

Adamlar tabi bilmiyo bizim 1 euronun bile hesabını yaptıgımızı,niye satmadık diyolar,kiralama ücreti yok veya çok az olduğunu görünce kalpten giderler artık

Antudakiler nasıl ağlayarak yazıyorlarsa milletin çöpünü topluyor GS demişler.

Ula hırtolar Mevlüd mü Andone mi deseler balıklama Andone dersiniz.
Nzonzi mi Gustavo mu yerde para bulmuş gibi Nzonzi'ye sarılırsınız.
Seri görevindeki 39 yaşındaki Emre'ye tapıyorsunuz ama Seri sizde olsa Emre'nin g.tüne bakmazsınız.
Lemina ayarında 1 tane topçunuz yok bok atarsınız gelse Pogba geldi gibi lanse edersiniz.

Hadi gidin yorgan altından tweet atın.
Not: Falcao'yu söylemedim bile siz Zlatın'ın çükü olamayacak ama Zlatan dediğiniz Muric ile yetinin

Antudakiler nasıl ağlayarak yazıyorlarsa milletin çöpünü topluyor GS demişler.

Ula hırtolar Mevlüd mü Andone mi deseler balıklama Andone dersiniz.
Nzonzi mi Gustavo mu yerde para bulmuş gibi Nzonzi'ye sarılırsınız.
Seri görevindeki 39 yaşındaki Emre'ye tapıyorsunuz ama Seri sizde olsa Emre'nin g.tüne bakmazsınız.
Lemina ayarında 1 tane topçunuz yok bok atarsınız gelse Pogba geldi gibi lanse edersiniz.

Hadi gidin yorgan altından tweet atın.
Not: Falcao'yu söylemedim bile siz Zlatın'ın çükü olamayacak ama Zlatan dediğiniz Muric ile yetinin
twitterdaki 12-13 yasındaki ergenlerle aynı boklar,artık gülemiyorum bile.kale alınacak bi rakip isterim ben,biraz akıl ve mantık olacak

Brighton hove albion baktım transfermarktta 4 maçta 4 puanla 16. Siradalar en son Manchester Citye 4-0 yenilmisler yalnız piyasa değeri 200 kusur milyon Euro

tamamen şişiriyorlar pl takımlarının değerlerini.O takımı al bizim lige koy max 60

yav bu andone muricin 3 katı ıyı topcuymus anladıgım kadarıyla helal olsun

Adam forvet aslında 10 numara, bildiğin elmander aslında. Bence çok iyi iş olacak. Şu anda takım kadrosunda 10 numara oyna özellikli emre,feg,seri,andone,Jimmy,adem,Babel var. Yani belhandaya lemina gelince gerek yok bence. Belhanda bu tavırları ile taraftar dan 2 diagne olur.

FLORINNNN ANDONEEEEEE biraz zorlarsanız arenadaki çığlıkları şimdiden uyabilirsiniz harika bir forvet ismi

Son düzenleme:
Muriç boku böyle 2 tane kaçırdı bugün forvet görsünler form tutarsa çok işimize yarar ben çok severim FM'de al senelerce sırıtmadan işini yapardı mübarek
Hocam 3. defadır yazıyorum, o şikecilerin ayılıp bayıldığı muriçi top diye oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt