abi aynen çöp mevlütü mu alacaktik adam kanatta oynuyor.Andone 20 tane atar sureklı oynarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi aynen çöp mevlütü mu alacaktik adam kanatta oynuyor.Andone 20 tane atar sureklı oynarsa
Öyle ama futbol kaliteleri iyi. Ben sıradan bir ingiliz takımı maçı izleyince bile zevk alıyorum. Burada izlesene abi konyaspor-denizlispor maçını. Para verseler izlemem.tamamen şişiriyorlar pl takımlarının değerlerini.O takımı al bizim lige koy max 60
yok artık messi geldıBeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2016da geliyodu ama forum sevemedi sanırım pekOğlum bu Rumen Necati Ateş resmen. Necati etkisi yapar bizde. Bu sene karıköyde fenerin 30dk saldırmasını bekler hoca sonra 2-2 lik maçtaki gibi 2.yarı full yığarız takımı onların sahasına inşallah.
Banega?????Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Antudakiler nasıl ağlayarak yazıyorlarsa milletin çöpünü topluyor GS demişler.
Ula hırtolar Mevlüd mü Andone mi deseler balıklama Andone dersiniz.
Nzonzi mi Gustavo mu yerde para bulmuş gibi Nzonzi'ye sarılırsınız.
Seri görevindeki 39 yaşındaki Emre'ye tapıyorsunuz ama Seri sizde olsa Emre'nin g.tüne bakmazsınız.
Lemina ayarında 1 tane topçunuz yok bok atarsınız gelse Pogba geldi gibi lanse edersiniz.
Hadi gidin yorgan altından tweet atın.
Not: Falcao'yu söylemedim bile siz Zlatın'ın çükü olamayacak ama Zlatan dediğiniz Muric ile yetinin
yapma abi biterizzzzzzzzzzzBeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben böyle adamların hastasıyım çok iyi oldu. Bu totoşlar Falcao'ya ölümüne dalarlar. Kayseri'yi gördün sanki Yunan takımıyla finale çıkmışlar gibi dan dün giriştiler. Çok yıpratır rakip savunmayı Andone.2016da geliyodu ama forum sevemedi sanırım pek
ObaaaaaaBeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kombineyi mi aldın reis onun müjdesi miBeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Öyle ama futbol kaliteleri iyi. Ben sıradan bir ingiliz takımı maçı izleyince bile zevk alıyorum. Burada izlesene abi konyaspor-denizlispor maçını. Para verseler izlemem.