Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamen şişiriyorlar pl takımlarının değerlerini.O takımı al bizim lige koy max 60
Öyle ama futbol kaliteleri iyi. Ben sıradan bir ingiliz takımı maçı izleyince bile zevk alıyorum. Burada izlesene abi konyaspor-denizlispor maçını. Para verseler izlemem.

Oğlum bu Rumen Necati Ateş resmen. Necati etkisi yapar bizde. Bu sene karıköyde fenerin 30dk saldırmasını bekler hoca sonra 2-2 lik maçtaki gibi 2.yarı full yığarız takımı onların sahasına inşallah.
2016da geliyodu ama forum sevemedi sanırım pek

Antudakiler nasıl ağlayarak yazıyorlarsa milletin çöpünü topluyor GS demişler.

Ula hırtolar Mevlüd mü Andone mi deseler balıklama Andone dersiniz.
Nzonzi mi Gustavo mu yerde para bulmuş gibi Nzonzi'ye sarılırsınız.
Seri görevindeki 39 yaşındaki Emre'ye tapıyorsunuz ama Seri sizde olsa Emre'nin g.tüne bakmazsınız.
Lemina ayarında 1 tane topçunuz yok bok atarsınız gelse Pogba geldi gibi lanse edersiniz.

Hadi gidin yorgan altından tweet atın.
Not: Falcao'yu söylemedim bile siz Zlatın'ın çükü olamayacak ama Zlatan dediğiniz Muric ile yetinin

Muriç ligde 20den fazla gol atabilecek birisi değil renktaş

Öyle ama futbol kaliteleri iyi. Ben sıradan bir ingiliz takımı maçı izleyince bile zevk alıyorum. Burada izlesene abi konyaspor-denizlispor maçını. Para verseler izlemem.

İyi tabi hocam en kaliteli adamları alıyorlar.Biz brightonun yedek forvetini aldık diye mutlu olduk.İşin ilginci adam kaliteli birde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt