Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığı yoksa uçar kaçar mojica.İspanya ligi sarmadığı için izlemiyorum ama dünya kupası ve bi kaç milli maçta izledim mojicayı tempolu bir bek üstelik orta açmasını da biliyor.Boyu da 1.83 civarı falandır kafa topu da alır.

Naga gitmeden olmaz o iş

Yalnız beyler, bu bilet alınmamış, rezervasyon edilmiş. Rezerve edilen kişinin ismini veremiyorum. İşlem yapan arkadaşın başı belaya girmesin. Bilgi kısmında Johan Mojica yazıyor. TK 1854 olarak gözüküyor. Ancak bilet provizyonu alınmadığı için sadece rezervasyon olarak gözüküyor.

Mojica fener icin de geliyor olabilir. Durmisi olmayinca Mojica menajer onerisiyle kolay transfer.

yok yav yenı olanın heyecanını yasıyoruz tabı. ısımler guzel bakalım takım olabılceklermı asıl iş bundan sonra baslıyacak reis.
şimdilik bu kadronun en buyuk eksiği 1.5 2 metre öteye pas verebılen bi 10 numara ve belkide bekler.
sence?
Dedigin gibi 10 numara gerekli ve beklerin muhakkak degismesi lazim. Avrupa maclarinda cok sıkintı cekecez.

Bir de stoper lazim gibi. Kulubeye bakınca korkuyorum reis.

Sanki 13 kadrosundan daha kaliteli isimler var gibi şuan. Biraz izlemek lazım yinede. Stoperlerimiz bayagi sorundu o kadroda. Sol bek yok riera oynuyordu. Cenabet hamit vardı. Dany vardı yaw. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt