Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilet alınmamış. Lemina'nın bilet alındı. Mojica rezervasyonlu ve futbolcuya değil, bir başka kişinin üzerine rezerve edilmiş.

Yok o anlamda demedim. Gerçekten uçak saati geldiğinde net bilgi çıkar. Kap bildirimi gelmezse şahsen sana sorarım , net bilgi senden gelir demek istedim imkanın oldukça tabi

Galatasaray'ın gelecek ilk resmi maçı ne zaman o zamana kadar yatağa girip yatmak istiyorum sadece yemek ve tuvalet için yataktan kalkmaliyim desem de bırakmazlar ama iş var güç var sorumluluklar
11 gün var. Ara iyi oldu aslında. Hem yeni transferler alışır takım. Kasımpaşa maçında es kaza berabere kalsak yeni yetmeler etrafı ateşe verirlerdi.

Su resme bakmaya doyamiyorum

21E9AE4C-F452-4D90-89FF-41C04C201D50.webp

Uyku tutmadı az foruma gireyim dedim levent üstad 2de 1 beyler yazmış aksiyon sahnesi izler gibi gaza geldim.

psg,juventus ve real madrid gibilere karsı çok zorlanacak olmamızın asıl sebebi bu takımların kanatları gibi geliyo.keza totenhamda son manyak oynuyo.moura zaten dehşet.

son juve macında douglas costa müthiş oynamış gibi.madridde de rodrygo cok iyi.iyi savunmak lazım,yardımlaşmalı.ya da sen de emre mor ile feghouliyi tehdit olarak süreceksin ve rahat gelemeyecekler beklerle beraber,öyle.ve bu iki arkadaş potansiyelini yansıtacak sahaya pek tabi.

neymar ile mbappe şerefsizleri hala sakat de mi

11 gün var. Ara iyi oldu aslında. Hem yeni transferler alışır takım. Kasımpaşa maçında es kaza berabere kalsak yeni yetmeler etrafı ateşe verirlerdi.
11 gün 264 saat hep yatsam, günde sadece 2 saat yemek ve tuvalet ihtiyacı, ancak kendime gelirdim gerçekten su transfer nöbeti çok yordu beni ama yine de herşeye rağmen heyecanliydi şimdi durulma moduna gecelim

Bence Belhanda Yedek olacak.

Şimdi Nzonzi zaten DMC olarak banko oynar.

Kalıyor geriye 2 "8 Numara" pozisyon

Seri ve Lemina > Belhanda

Ayrıca "10 Numara" içinde FEG > Belhanda

Bence Belhanda Yedek olacak.

Şimdi Nzonzi zaten DMC olarak banko oynar.

Kalıyor geriye 2 "8 Numara" pozisyon

Seri ve Lemina > Belhanda

Ayrıca "10 Numara" içinde FEG > Belhanda

Değişmeli oynarlar reis bu sezon çok maç var.CL'den donuyorsun derbi falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt