Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca Konya maçından sonra çıldırmış anlaşılan. Kayseri'deki rezaletten sonra ise artık bardak taşmış. En geç devre arasından sonra Nagatomo, Mariano, Linnes ve Donk'a topluca veda ediyoruz. Yönetim az paraya çok transfer yapmayı öğrendi. Kiralık olarak çok kaliteli topçular alıyorlar. FFP belası ödül gibi bir şey oldu. Akbaba ve Diagne gibi olur olmaz adamlara bir sürü para bayıldıktan sonra akıllandılar. Yaşlı Nagatomo'yu 2.5 milyona aldıklarına pişman oldular. O paraya 4-5 adam alıyorsun akıllı davranırsan.

Muslera, Luyindama, Marcao, Mojica, Seri, Lemina, Nzonzi, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao, Andone. Az buz 12 adam değil. İçi geçmiş adam yok şurada. Mariano ve Donk'un yerine de iki adam alınsa efsane olurdu. Bir yabancı sağ bek ve bir de türk stoperimiz olsa hatta son yabancı hakkını alternatif stoper, alternatif bek, kanat veya 10 numara için mi yapsak diye tartışıyor olurduk.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada hangi başlıktı hatırlamıyorum. Keramettine hoca tek 6 iki 8'li oynayabilir demiştim. Tam buna doğru gidiyoruz. Muhtemelen Seri ve Belhanda değişmeli oynayacaktır.

Formayı giymiş Aslan Parçası
1567390973809.webp

geçen seneki forma falcoya çok yakışırdı. bu seneki forma tırt :(

Andone hızlı bir forvet. Orjini merkez forvet olsa da kanat forvet olarak kullanabilir miyiz ?

Ama Babel ne olacak ? Bir yandan da hızlı hücumlar için gerekli bu tipte hızlı oyuncular :unsure:

bizden kim milli takıma gidiyor şimdi

takımın çoğu kalıyor değil mi beraber

nzonzi gidiyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt