İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andone geldi 14 olduk.
gerekiyor. diagnenin boslugunu andone dolduracak.
BismillahBen Bu Seri'yi hiç tutmadım.. hiç içim ısınmadı.. uyuz gibi herif
Ligtv, Rtuk‘ten her mac ceza yer „uygunsuz icerik“ +18İlk 11de 30 yaş üstü 3 oyuncu var teki muslera zaten,bence çok şukela sadece çok kiralık var onlara bir şekilde aidiyet bağı kurmalıyız
![]()
Gs Sporx İlk11
Bence Gs ilk 11'i. SENCE BU KADRO NASIL? Öyle bir 11 kurdum ki :) Ah ah... Sen de on beş saniyede kurwww.sporx.com
lig 1 lemina kap girdi lemina da uçakta bi de mojica diyorlar
300 olmamıştır ya..bunu 300 kere yazdın zaten 301. kez yazmana gerek yok muhtemelen Feghouli'yi de hiç tutmamıştın zamanında.
İstesek alırdık bence geçen yıl Celta Vigo'ya kiralamışlardı baya teknik bir kanatSoto, Lemina yanında Boufal'ı da verseydi keşke![]()
Sessiz sedasız geldi, bedavaya 2 yıl(opsiyon 500bin euro o yüzden bedava diyorum) kiraladık (2 yıl kiralamayı kim düşündüyse ellerinden öpmek lazım), oynadığı maçlarda da süper oynuyor nazar değmesin. Kaptığı toplarda bizim mal hakemler faul çalıyor tertemiz müdahalelerine rağmen. Tek sıkıntısı oBence bu dönemin transfer başarısı Nzonzi oldu. Size göre nedir?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni döverim koydurma kendinevasf gibi getir götürümü yapar
Çok kötü diyorlar son zamanları için, riske girmeye değer mi bilmiyorum.Coentrao gelsin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Atlarla oynamayı severim.tüm sezonu vasfiye açtırdı bir piyon gibi sürdü önden. son gün bişeyler olunacağını 3 yaşındaki çocuk bilirdi. emrah yanlıs ata oynamaz.
bu herfiin adını görünce hep şu golü geliyor aklıma
Aslinda nzonziyi kiralik gormemek lazim 1+1 sene bizde herif bir oyuncunun max 2 sene ust seviye perfomans verdigini düşünürsek seri ve lemina kalıyor geriye.İlk 11de 30 yaş üstü 3 oyuncu var teki muslera zaten,bence çok şukela sadece çok kiralık var onlara bir şekilde aidiyet bağı kurmalıyız
![]()
Gs Sporx İlk11
Bence Gs ilk 11'i. SENCE BU KADRO NASIL? Öyle bir 11 kurdum ki :) Ah ah... Sen de on beş saniyede kurwww.sporx.com