Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi size sözlük tarihinde görülmemiş bir örneğini vereceğim.

geçtiğimiz hafta olduğum ameliyat sebebiyle ulus liv hospital'a kontrole geldim. doktorumun odasının önünden beklerken bir anda içerden luiz gustavo çıktı. her neyse girdim içer dedim doktor bey "siz mi kontrol ettiniz futbolcuyu?", "evet" dedi. kendisi sıcakkanlı biri olduğu için, "var mı başka gelecek?" dedim ve aldığım cevabı aynen iletiyorum :

" andone geldi. falcao ve lemina gelecek. bir de coentrao'yu bekliyoruz. "

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

edit: doğal olarak şaka/espiri yaptığımı düşünen olmuş ama ben de hala şaşkınım. doktor bildiğin açtı bilgisayarı randevuları okudu tek tek. hatta bir gereksiz bilgi daha veriyim. biri gustavo ile foto çekilmek istedi. izin vermediler.
2 Eylül 2019 11:48 ~ 11:56 · noblesseoblige

Sözlükten

Ulan bi doktor duyumcu eksikti o da oldu..

Bugün bir neymar- barca haberi olsa keşke şundan kurtulsak. Real’i dün izledim kötüler inşallah düzelmezler bir süre daha

Renktaşım KralArda maaşında indirim yapmış.Falcao ile ne güzel ikili olurlardı TV8 de halbuki.Semih Kaya ise devre arasında görüşürüz demiş.Üzgünüm rengim
Devre arasinda hayalimizdeki ekibe kavuşacağız gibi gorunuyor. 4 ay daha sabir.

coentrao nedir abi real madridde oynarken bile beğenmezdim şahsen şimdi iyice ayağa düşmüş bi herif

1567415906929.webp

Herkese uza deyip duruyor. Dünkü Albayrak eleştirim sonrası bana da öyle demişti. Yakıştıramadım ona.

eskiden böyle değildi. gayet sakin, dostlarına değer veren, eğlenmeyi seven, sürekli sorular soran 1 dostumuzdu.

Sonra ne olduysa iyice değişti yaw.

o güzel günler geldi aklıma şimdi.

Coentrao ya bende pek olumlu bakamıyorum. Bitik diye nagatomoyu gönderip coentrao yu almak saçma olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt