Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa Linnesi istiyorsa 1m u gözden çıkarsın
not: bugün insaflı günümdeyim

Bu Lemina hangi pozisyon için alındı ? Önlibero gözüküyor gerekli bir hamle miydi anlamadım

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

En azindan solbek degisseydi ya. Nagatomo gecen seneden beri cok sacmalamaya basladi. Marianonun yine iyi kotu katkisi oluyor bazen.

Linnes paşaya gittiyse bişeyler almışızdır inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindama KAP'ını hatırlayalım

“Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 600.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Tek tarafli demis ,zorunlu anlami mi katiyor acaba

Diagnenin maasini GS ödüyor, transfer bütcesi icin kiralik bedeli yüksek tutulmus, bize gol atarsa maasini ödemeyiz bu iyi olmus 😂😂

Arkadaslar orta sahamız tek tek bakıldığında Psg yada Real karşısında kesinlikle aşağı kalir yani yok. Taraftar gözüyle bakmıyorum. Yalnız bu dediğimin sahada da olabilmesi için bu milli maç arası ve kalan sürenin uyum adaptasyon olarak çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Bunda hocaya güveniyorum. Kaldı ki dünyanın en iyi 3 5 santraforundan 1 i de bizde.
Şimdi max konsantrasyon ile herkes sahada olacağı için Vitrin maçlarında hepimizi şaşırtacak ciddi performans artışları yaşanabilir. Ve bu olacaktır da . Benim tek isteğim bu adamların bir an evvel antrenmana çıkıp birbirlerini tanıması.
Şu noktada bu takım Uefa'yı alır gibi bakmak bana göre küçük düşünmek olur. Transfer hamlelerimize de bakınca akıllarda Uefa olmadığını anlayabiliriz. Mutlak şampiyonluk ve belkide geçen seneki Ajax a yakın bir başarı için bu yola çıkıyoruz hep birlikte. İnanıp kayıtsız şartsız destek olma zamanı suan .

Beyler Diagne'nin opsiyonu zorunlu. Sene sonu görürüz kasmayın bu kadar kendinizi. İlerleyen saatlere büyük ihtimal Taylan'ı İstanbul semalarında göreceğiz. Emre Akbaba'nın da dönüşüyle ve Ömer'in orta da oynayabilmesiyle orta sahaya daha adam almayacağız. Mehmet olmadı ne yazık ki kulübü diğer kulüplere farklı bize farklı ücret çıkardı. Son anlar belki bir çark etme olur mu Es Es de bilmiyorum ama Taylan daha olası el sıkışıldı ufak detayları hallediliyor.
Bi yöneticinin agzından duymadan kesinlikle inanmam bu zorunlu olayına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt