Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
biri donk olur da diğerini bulamadımBeyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Diyelim ki tüm yabancılarımız fit ve sağlıklı.Kadro dışı kimler kalacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biri donk olur da diğerini bulamadımBeyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Beyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Coentrao 2 aydir bosta, yani yaz kampi görmemis bir adam. Allah bilir ne durumdadir, zaten sakatliklarla ve formsuzlukla bogusuyor kac senedir.
Sacma olur.
Linnes Kasımpaşa'ya giderse çok üzülmem, rahatı düzeni bozulmayacak yine İstanbul'da.
Donk olursa yedek stoperimiz Ahmet çalık oluyor.biri donk olur da diğerini bulamadım
Bir de Diagne'ye bak anasını satayım herif Galatasaray'a rakip olmak için Brugge'a gittiYellowRed Post
@yellowredpost
·
53sn
@yellowredpost
adlı kişiye yanıt olarak
Süleyman Rodop: "Linnes’e ayrıca teşekkür ederim. İstese “gitmiyorum” diyebilirdi. Ancak Galatasaray‘ın önünü açmak için tek şart koştu. "İstanbul’da ailesi ile kalmak". Kiralanması bile kendine yakışır asalette oldu.."
ben but taylanı izlemedim stil olarak kime benziyor
Bizim transferlerin bitmesini bekliyorlar muhtemelenHerkes bitti diyor ama resmi açıklama yok
ben but taylanı izlemedim stil olarak kime benziyor
olsun daha iyi bakarsın yabancı sınırı getirirler belli mi olurTek yıllık bir takım olduk tek kötü yanı bu kontrat bitimleri dahil 10'dan fazla topçunun sözleşmesi tek yıllık ; Mariano, Nagatomo, Donk, Selçuk, Lemina, Nzonzi(Durumu en iyi olan isim), Seri, Andone, Emre Mor
Hakemlerimiz bizim oyunculardan birini her hafta cezali duruma dusurur, bir de donk tribune gecerBeyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Niye bu bu kadar sorun oldu anlamıyorumBeyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.