Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes kiralanır. Bi ihtimal taylan gelir. Ve kapatırız. Devre arası bekleri değiştiririz+bir de kanat alınır yüksek ihtimal

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

En zayıf bölge stoper olarak kaldı 2 as adam var yedek yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen seneki Benfica maclarından sonra hoca iki 8 numarayla oynamayı kafaya koymuş sanki... O maclarda rakip tempo ile bizim orta sahayı bayılttı. Bence bundan sonra (ozellikle CL'de) belhanda - babel değişerek oynar. 4-3-2-1'in sol önü gibi... Zaten Seri ve Belhanda Nice'in en iyi senesinde öyle oynuyordu.

Muslera
Mariano Luyi Marcao Naga (ya da x)
N'Zonzi
Lemina Seri
Feg Belhanda(Babel)
Falcao

S.Rodop: Taraftarlar Linnes için buruk bir hüzün yaşıyor ancak ayrılık kısa sürecek. Sezon sonu Marino ve Nagatomo kesin ayılacağı için tekrar Galatasaray ‘a dönecek. Üzülmedim desem yalan olur ancak Fatih Terim’in üzülerek aldığı karara saygı duymak gerekir. 15 yabancı olmuştu."
Buruk bir hüzün ne olaki

Beyler 2 saattir yoktum bu sol bek muhabbetini açabilecek bir kardeşimiz var mı ? sabah bir kolombiyalı geliyor dendi mojica mı ne şimdi coentrao deniyor kim ortaya attı bu ismi ? 2. olarak da linnes gidiyor nagatomo da mı gidecek bir yere sol bek alırsak 15 ediyor yabancı ..Fazla oldu ama sorularım
coentrao ismini demir pamir baş attı ortaya detayları bekliyoruz

Şu sol beki değiştirebilseydik herşey muazzam olacaktı.Yeri geldiğinde cezasahasını orta yağmuruna tutmamız gerektiğinde Nagatomo bizi çok sekteye uğratacak.

Orta sahaya ihtiyac vardi. Lemina gibi bir oyuncuyu kiralik transfer etme sansin varsa iki kere dusunmeye gerek yok. Linnes rotasyonda oynuyordu, rotasyon oyuncusunu kiralik gonderip ilk 11 oyuncusu kiraladik. Futbolda duygusalliga yer yok.

Gonul isterdi ki Nagatomo yerine de saglam bir sol bek alalim ama 1 yil daha idare edecegiz artik.

@Ahmed Arif Kesen son gelişmeleri nasıl değerlendirirsin üstad.
Renktaş okul açıldı pek takip edemedim ama sanki güzel şeyler oluyor.

Umarım sonu 2013-2014 sezonu benzemez.

Ayrıca Ffp konusunda da çok alengirli işler yapıp sonradan başımıza bela almayız umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt