Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.820
- 146
- 1.333
Foruma girip Transfer nöbetinde sayfa 300 ise 280. sayfaya getirip ordan devam edenler aynı kafadanız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpamir diyebilir miyizhahahahha demir kolpanın kralı yaw ben de ciddi ciddi okuyorum
oraya kimse gelmez artik renktas, naga ile devam ederiz. bu saatten sonra kimseyi gönderemeyizki. en fazla taylan gelir ve dönem biter.Beyler 2 saattir yoktum bu sol bek muhabbetini açabilecek bir kardeşimiz var mı ? sabah bir kolombiyalı geliyor dendi mojica mı ne şimdi coentrao deniyor kim ortaya attı bu ismi ? 2. olarak da linnes gidiyor nagatomo da mı gidecek bir yere sol bek alırsak 15 ediyor yabancı ..Fazla oldu ama sorularım

Merak etme her hafta kırmızı yiyoruz..formsuzluk olur..Allah korusun sakatlık olur..Beyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Diyelim ki tüm yabancılarımız fit ve sağlıklı.Kadro dışı kimler kalacak?
belhandaŞimdi kadro kurun desem hangi yabancıyı disarida bırakacaksınız??
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu nasıl yapıyorsunuz yavForuma girip Transfer nöbetinde sayfa 300 ise 280. sayfaya getirip ordan devam edenler aynı kafadanız.
Yalnız izlediğim kadariyla ikisi de hırslı yırtıcı tipte oyuncular.bu hoşuma gittilemina ve andone eğer iyi çıkarsa yani 2 sene önceki gibilerse ligi süpürürüz derim
ama bilmediğimiz birşeyler varsa sıkıntı