Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durmisi iyi olur eğer denildiği gibi sağlık sorunları varsa riske girmeyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onun bineceği uçak kalktı zaten 12:30'da bindiyse 3-4 saate iner. Haberlerin düşmesi lazımdı eğer geliyorsa.

Dediğim gibi uçak onun mu bilmiyorum. Bir rezervasyon vardı kulüp adına. Levent abiye sordum o da doğru Mojica adına rezervasyon yapılmış dedi. Ama bilet satın alınmamıştı uçakta olabilir de olmayabilir de. Bildiğim şu an Nagatomo'nun işlemleri başlansa da yetişmeyecek gibi duruyor o yüzden zor görünüyor.

Bonservis artımız varsa, ve bu miktarı ffpden dolayı bu transfer döneminde harcamak zorundaysak, mehmet özcan için 1 Milyon isteniyodu sanırım. Alıp, Göztepeye fılan kiralamak lazım. Seneye Orta Sahanın Merkezinde sadece Belhanda ve Nzonzi(Kiralama uzatılırsa) kalıyo, Kiralıklar ve Sözleşmeleri bitenler gidince. Oraya hazırlamak lazım Mehmet Özcanı şimdiden.

SM-A320FL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Özcan'ı alıyorsun neden kiralıyorsun adamı yabancı değil ki Türk oyuncular için sınırlama yok

3407595_of86e.webp

Şeneri bolca izleriz Mariano tribüne çıkar bazı maçlarda.Andone çıkar Donk çıkar bu üçlü rakibine maçına göre değişir.
Nagatomo-Donk-Mariano varken diğerlerinin tribüne çıkması saçma olur benim gözümde Ömer Bayram&Şener'in oynaması Mariano&Nagatomo ikilisinin oynamasından çok daha kötü değil

Andone-Lemina gibi adamları kullanmak için Mariano&Nagatomo'dan vazgeçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt