Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.961
- 7.456
- 1.548
Andone nerelerde lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durmisi iyi olur eğer denildiği gibi sağlık sorunları varsa riske girmeyiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
instagram.com
Yalnız izlediğim kadariyla ikisi de hırslı yırtıcı tipte oyuncular.bu hoşuma gitti
Inaniyor musun gerçekten de bunaDurmisi sıkıntı
sağlık raporu olumsuz çıktı diye alamadı fb
niye gündeme geldi anlamıyorum
demir pamir baş değerli bir duyumcudur.

Buraya üye ol arama kısmına istediğin futbolcuyu yaz maçları çıkıyor.lütfen renktaş
donk olursa stoper yedeğimiz ahmet mi olacak? yok bizim acil bir yerli yedek stoper bulmamız lazım. bu takımın yedek stoperi ahmet olmamalıbiri donk olur da diğerini bulamadım
Onun bineceği uçak kalktı zaten 12:30'da bindiyse 3-4 saate iner. Haberlerin düşmesi lazımdı eğer geliyorsa.
inanmıyorum
Mehmet Özcan'ı alıyorsun neden kiralıyorsun adamı yabancı değil ki Türk oyuncular için sınırlama yokBonservis artımız varsa, ve bu miktarı ffpden dolayı bu transfer döneminde harcamak zorundaysak, mehmet özcan için 1 Milyon isteniyodu sanırım. Alıp, Göztepeye fılan kiralamak lazım. Seneye Orta Sahanın Merkezinde sadece Belhanda ve Nzonzi(Kiralama uzatılırsa) kalıyo, Kiralıklar ve Sözleşmeleri bitenler gidince. Oraya hazırlamak lazım Mehmet Özcanı şimdiden.
SM-A320FL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim çıkar tribüne? Donk ilk aday 2.yi yazamıyorum
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Nagatomo-Donk-Mariano varken diğerlerinin tribüne çıkması saçma olur benim gözümde Ömer Bayram&Şener'in oynaması Mariano&Nagatomo ikilisinin oynamasından çok daha kötü değilŞeneri bolca izleriz Mariano tribüne çıkar bazı maçlarda.Andone çıkar Donk çıkar bu üçlü rakibine maçına göre değişir.
Belli ki sağlık sorunları falan yok fener medyası bizim elinden kapacağımızı farkedince adama b.k attıDurmisi iyi olur eğer denildiği gibi sağlık sorunları varsa riske girmeyiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağız Sabuncuoğlu ile tartışmışDurmisi sıkıntı
sağlık raporu olumsuz çıktı diye alamadı fb
niye gündeme geldi anlamıyorum