- 19 Şubat 2009
- 22.418
- 4.015
- 2.483
Mojica gelmesine gelir Nagatomo gitmez amaDaha 10 saat var transferin kapanmasına
Naga satış
Mojica KAP yetişmez mi sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mojica gelmesine gelir Nagatomo gitmez amaDaha 10 saat var transferin kapanmasına
Naga satış
Mojica KAP yetişmez mi sizce ?
Ilk 4 isim Donk haric su an sutlasak hepimiz sevinirdik.Tek yıllık bir takım olduk tek kötü yanı bu kontrat bitimleri dahil 10'dan fazla topçunun sözleşmesi tek yıllık ; Mariano, Nagatomo, Donk, Selçuk, Lemina, Nzonzi(Durumu en iyi olan isim), Seri, Andone, Emre Mor
Yağız Sabuncuoğlu ile tartışmış

Fenere koyduğu gol haala gözümün önünde.Linnes sen ne güzel bi adamsın ya
Adam arada kaynadı beyoglu arka sokaklarinda tinerci saldirisına uğramış olabilir
Sonra solbeksiz başlarız sezonaSon dakika Belhanda > CLASS STOPER
ve NAGATOMO > CLASS SAG BEK
olsa ne guzel olur.
Ortalık karıştı kimse bilmiyor ben bile transfer olmuş olabilirimBeyler isten dolayi hic bakamiyorum. Hayrina biri ozetleyebilir mi kim gitti kim geldi.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ulan yağız yüzünden taş gibi sol beki kaçırdı kuşlar ...bize gelip de iyi oynarsa bu yağızın ağzını yüzünü...![]()
Yıllarca konuşulurMalligimiza geldi, ozellikle nagatomoyu niye aldik kinagatomonun bonservis işi ve maaşı ile linnese yapılan zam çok yanlıştı
onların ceremesini de çektik
Lemina geldiBeyler isten dolayi hic bakamiyorum. Hayrina biri ozetleyebilir mi kim gitti kim geldi.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum