Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Lemina Andone falan 2 yıllıktır umarım yada Nzonzi gibi uzatma opsiyonu vardır seneye tekrar uğraşmayalım bu işlerle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romanya milli kampında. Dün gelip imzalayıp sağlık kontrollerine girip gitmiş sessiz sedasız.Andone nerelerde lan
Her hafta cezalimiz var zatenEğer Lemina iyi bir şekilde başlayacaksa
Şu an tribüne gönderilecek ikili
Donk&Seri dir bence
Lemina geldi
Andone geldi
Linnes kiralık K.Paşa gitti
Nagatomo
Taylan![]()
Durmisi
Mojica
Coentrao![]()
Lemina Andone falan 2 yıllıktır umarım yada Nzonzi gibi uzatma opsiyonu vardır seneye tekrar uğraşmayalım bu işlerle

Donk , YounesBeyler konusuldu mu bilmiyorum ama önemli bi soru soracağım.
Diyelim ki tüm yabancılarımız fit ve sağlıklı.Kadro dışı kimler kalacak?
Çıkarman önemli değil şuanki kuralda milli takım tercihi önemli benim bildiğim. Başka bir madde varsa bilemem.Yaw muslera nerdeyse 10 senedir turkiyede .tc pasaportu cikartamiyormuyuz ya su adama...
Takımdaki aynı Pozisyondaki Adamlar çok iyi olduğu için. Süper Ligde Maçı yok henüz. Gerekli Tecrübeyi oynayarak, Maç Sayısına ulaşarak, pişmesi için. Pişdikten sonra bizde daha fazla Katkı sağlıyabilmesi için. ..Mehmet Özcan'ı alıyorsun neden kiralıyorsun adamı yabancı değil ki Türk oyuncular için sınırlama yok
Seni hak edecek ne yaptık bilmiyorum
Ah ulan keşke, 5m teklif etmişler gibi bir haber çıkmıştı hatta 1-2 ay oldu.Nagatomo Japonyada mı şu an
dün Ig da bir şey paylaşmıştı
Eğer öyleyse Vissel Kobeye felan göndersek hazır oradayken
FFP sıkıntısı kalmadı gerçi ama ya yüksek kiralama alıp maaşını öderiz ya da bedelsiz kiralarız K.paşa öder gibiEyvallah bro sagolasin Linnesi simdi ogrendim. Para almisizdir ins
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum