Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.624
- 8.069
- 1.428
taylan antalyalı çöp bir adam gibi geliyor bana ama neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hazırlık maçlarında inanılmaz güven verdi bana. Hatta instadan yazdığımı hatırlıyorum pana maçından sonra.Aklımda tek bir soru... Olası bir muslera sakatlığında, tüm emek boşa gider mi tüm nöbet çöpe gider mi...
hocam olympiakos şampiyon olmadı son sezonYalnız bu sezon da şampiyon olursak bu transfer aklı ve bu mali yapı ile ligin bayerni, juvesi, psgsi, olympiakosu olmamız işten bile değil.
Okan süper kaleci sıkıntı çıkmaz. Ama olası defans 4 lüsünün birinin eksikliğinde mevcut koşulda sıkıntı yaşayacaz..Linnes kalsa sağ sol bek kotarıyodu..Stoperleri donk yedekliyo ama bi yere kadar yedekliyo.. Ayrıca 11 +1 saçma kuralı yüzünden sürekli tribünde iki kişi olacak..Donk stoper yedeği olduğu için çıkmazsa fena tufan kopabilir tribüne çıkma durumunda.. Seri 11 için geldi herkes ne kadar tribüne yollasa da .. Mariano süperligde çıkp şener oynayablir. Naga çıkıp Ömer ligde falan ama ikinci kim olur bilemem.Aklımda tek bir soru... Olası bir muslera sakatlığında, tüm emek boşa gider mi tüm nöbet çöpe gider mi...
1. Kulüpler daha kolay ikna olurniye ki
Kolarov’u da alırsak antuda koç ürünlerini boykot başlığı açarlar.Kişisel fikrim gerçekten bir şekilde Kolarov'u alabilseydik eğer psikolojik üstünlük 3 gömlek ile bize geçerdi. Sezonu rahat bir şekilde bitirirdik.
O da bizim düşündüklerimizi düşünüyor, maç sonu BeinSports spikerine verdiği röportajda söyledi zaten artık amatör yerine profesyonel olmuşlar bunlar vs diyerek, bir de bakın 2 maç kaybettik yabancı sınırı konuşulmadı şimdi 2-3 maç kazanalım yine konuşacaklar diye.Fatih Terim 3. kez şampiyonluğun ne denli zor olacağının farkında tankla tüfekle çıkalım ebelerine atlayalım demiş
derhal dava açılsın
formamıza hakaret edilmiş
Okan son yıllardaki en iyi yedek kalecimiz.okan hazırlık maçlarında inanılmaz güven verdi bana. Hatta instadan yazdığımı hatırlıyorum pana maçından sonra.
övünmek gibi olmasın forumun en iyi ppsi bende