---------------Muslera---------------
Mariano--Luyindama--Marcao--Nagatomo
Feghouli----Nzonzi----Lemina----Babel
-----------Falcao-Andone------------
Bedevisiz kadroya like var buyrun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
---------------Muslera---------------
Mariano--Luyindama--Marcao--Nagatomo
Feghouli----Nzonzi----Lemina----Babel
-----------Falcao-Andone------------
Kim var kaptan duyum ver bek için
ilker - 02.09.2019 14:46 |
|
YOK EBESİNİ
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana da geldi aynı bilgi Pnr kodunu veriyorum NKFVAGS2323Kolarov uçak bilgisi geldi.. teyit ettiriyorum..
YOK EBESİNİ
Beyin ölümü gerçekleşmiş.
ilker - 02.09.2019 14:46
![]()
Galata takımı 13 milyona aldığı adamı 1 milyona kiralıyor ses yok.
Hem Vedatı hem Mevlütü ezeli rakibine kaptırıyor‚ mecburen yedek olarak yabancı forvet kiralamak zorunda kalıyor‚ bunun için defansından bir adamı göndermek zorunda kalıyor‚ yine ses yok.
34 yaşındaki ve her sezon maçların yarısını sakat geçiren adama yıllık 7 milyon‚ menejerine 3 milyon veriyor‚ kulübüne de gizli kapaklı bir şeyler veriliyor ama ses yok.
O meşhur menejer bunları yakalamış bırakır mı? Rio Avenin opsiyonunu kullanmadığı‚ adı dandik yunan takımlarıyla ve Malatyasporla geçen‚ bu zamana kadar kulüp bulamamış Coentraoyu da çakıyor yine ses yok.
Kış aylarında futbol oynayamaz diye doktor raporu olan adamı Türkiyeye gelen en iyi orta saha diye getirirler. Adamın fos olduğu ortaya çıkınca 9 aydır futbol oynamamış başka bir adamı daha süper futbolcu diye getirirler yine ses yok.
Kendi camialarının bunların yalanlarına ve beceriksizliklerine kanmaları beni ilgilendirmez. Ama burada hala bunları övenlere ne desek boş.
Hava almaya çıkıp biryerlerde galatasaray marşı mı çığırsakmillet kafayı futbolla bozmuş az hava alın dostlar