Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Altay: "Ben FB'nin 29 saçmalığı hakkında Yusuf Günay ile konuştum, ne yapacağız diye. Eğer bu konu Fenerbahçe lehine sonuçlanırsa bizim 37 şampiyonluğumuzu alma hakkı konusunda önümüz açılır cevabını aldım."

şu muhabbet boş bi muhabbet,yani mümkünatı yok fenerin o saçmalıkları saydırmasının ama öyleyse böyle olur.. #hedef38
Öyle bir yazı göremedim twetterda

Bein Sport müsaade etti de mi sen karar veriyorsun 3 sene daha o kuralı getirtemezler :D

Falcao iyi transfer ama ekonomiyi daha dikkatli yönetmemiz lazım dedi şenol hahahajajajajajajajajaahhaah kudurmus

Linnes; Mariano ya göre defansı iyi ofansı kötü, Nagatomo’ya göre defansı kötü Ofansı iyi. Oyun aklı olarak ise iksininde gerisinde. Adamlığı ise paha biçilemez.

Yuto’dan daha iyi hucumcu olduguna katiliyorum ama beklerin birinci gorevi defans ve defansta yuto daha iyi. Ayrica Yuto 2 kusur aliyor yillik ve 1 sene kaldi kontratinin bitimine, kiralayamayiz, zaten yillik bu ucreti kimse vermez. Mariano da keza oyle. Bu oyuncularla seneye vedalasilacak zaten.

Linnes’in de yedek bek oldugunu dusununce, onu tribunde oturtacagimiza Lemina’yi aldik. Yani gercekten burda yonetimin elestirilecek hicbir yonu yok. Ki karari zaten hoca verdi ve yonetim uyguluyor.

2 gün öncesine kadar tek derdimiz falcao gelsin diagne gitsindi. falcao geldi diagne gitti üstüne lemina geldi andone geldi taraftar hala transfer beklemeye devam ediyor. yöneticilerin işide zor gerçekten

Şenol yine Gsde cl’de 3-4 yerli oynasaydı iyi olurdu falan diyor
Şu maçın özetini indirip izlesin şl’de türk oyuncu görmek istiyorsa
30562317896_268e4d5aab_b.jpg

vizyonsuz senol. bu herifi de imparator ile karsilastiriyorlar, saka gibi

CL'de ilk defa 11 yabancı oynatan herif gelmiş sınır gelsin diyor. Çakma filozof. İşine bak sen, son yılların en potansiyelli kadrosu var elinde. Yabancı sını 12 iken geldi bu kadro boş yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt