Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Diagne o 30 golle kariyeri kapattı bence. Motive eden bir saçmalık olacak illa.

GSC 19/20 Transfer Raporu

Gelenler

Luyindama (5 milyon euro)
Jimmy (bedelsiz)
Şener (bedelsiz)
Adem (bedelsiz)
Okan (bedelsiz)
Emre (600 bin euro - kiralık)
Ozornwafor (300 bin euro)
Babel (bedelsiz)
Seri (1.5 milyon euro - kiralık)
Nzonzi (kiralama ücreti yok)
Lemina (?)
Andone (?)
Falcao (bedelsiz)

Toplam 7.4 milyon euro

Gidenler

Ozornwafor (200 bin euro - kiralık)
Mitroglou (1.25 milyon euro)
Diagne (3.35 milyon euro - kiralık)
Fernando (4.5 milyon euro)
Linnes (?)
Onyekuru (sözleşmesi bitti)
Ndiaye (sözleşmesi bitti)
Sinan (sözleşmesi bitti)
Eren (sözleşmesi bitti)
Semih (sözleşmesi bitti)
İsmail (25 bin euro - kiralık)

Toplam 9.3 milyon euro

9.3 - 7.4 = 1.9 milyon euro artıdayız. Bu parada Andone ve Lemina'nın kiralık ücretleri için kullanılır.
Galiba mitroglu dan gelen 1.25 yazilamiyormus, tapusu marsilyada oldugu icin. GS'nin mali degil diye.

MUSLERA
MARIANO LUYINDAMA MARCAO NAGATOMO
NZONZI
---SERI-----------LEMINA
FEGHOULI-----------------BABEL
FALCAO​
Belhanda veya Andone tribüne çıkmayacağına göre Donk'la birlikte beklerden birisi tribüne çıkacak lig maçlarında, Şener veya Ömer hangisi daha iyi olursa lig maçlarında forma giyecektir bence

şenol yine yabancı sınırı ile ilgili açıklama yapmış

Bu ne ya, kac saattir yeni KAP bildirimi gelmiyor.

Apo istifa!!

Vay be bütün gece hastanede çalıştım ara ara bakabildim. Ulan tamda gününe geidi doğumlar hee.
Neler yapmış yönetim öyle yahu.
Valla çok özür dilemem gerekiyor yönetim için söylediklerimden ve içimden ettiğim küfürlerden dolayı.
45 yıldır yaşadığım en iyi deadline day. Valla helal olsun .:cigara:
Celal abi 14 sene şampiyonluk göremeden nasıl beklediniz , ve o Eskişehir maçında neler hissettin abi ufak bir özet geçermisin .

Lan tv seyrediyorum, adamlar akıl erdiremiyor nasıl aldılar nasıl yapacaklar falan diye, bazı şerefsizlerde Lemina ve Andone nasıl yazılacak şamp ligi kadrosuna diyorlar, beyin ... klaması geçiriyorlar. Beter olun şfsizlerrr.... :asd:

Beyler şaka bir yana Levent abi muhabbetini bırakalım yaw..Adam bir banega duyumu verdi pişman oldu zaten kendi dedi bir daha bu işlere girmem diye... Adam bizim ricamız üzere uçak bilgisine bakıp aktarıyor yaptığı tek şey bu uzatmayın kolpacı molpacı ayıp oluyor harbiden kendi istediği an bakar bize de söylemez yani olan bize oluyor ..

Duyumcularla bir tutmayın şu adamı rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt