Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alirsan bilet haber er bizde bir grup o gun orada olacagiz ,karaborsa dan rahat bulmustuk onceden ,yine bulunur diye dusunuyorum,olmadi daha oncesi ben takipde olacagim bilet icin
Eyvallah. Bakayım babamla gitmeyi düşünüyorum, demin Real'in bilet satış sitesine baktım da maçtan 10 gün önce falan serbest satışa sunuyorlarmış.

sent via GSC

Onyeku

Yine de lazimdi hizli bi kanat garry onyekuru cok etkiliydi. Bi tane oyle bi adam sart her klube. Emre o tarz degil maalesef
aynı fikirde değilim abi.rodrgiues geçen sezonu bok gibi geçirdi.bu sezona da iyi başlamadı,dün gol atmıs ama önemi yok.emre zaten hızlı ve süratli.yetenek olarakta,rodri ve onyekurudan potansiyel olarakta çok çok önde.zaten onyekuru potansiyel olarak rodrgiuesin çok önünde.rodriguesi bunlarla kıyaslamam bile ya oldu ne yapalım...emre mor bu ikisinden farklı olarak oyun görüşü ve pas yetenegi iyi olan biri.

Dünden bugüne gelenlerin Anlaşma şartlarını merakla bekliyoruz. hadi bakalım...

Acayip bir teklif olmazsa yabancı oyuncu transferi kapandı gbi. Banega’yı seneye bonservissiz izleriz artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina kanat değil ama çalım ve dripling özellikleriyle 3. bölgedeki durağanlığı değiştirecektir. Tabii Falcao'yu söylemeye bile gerek yok.

Son dakika olmaz diyenler.
Geçen yıl Ömer Bayram transfer bitime 1 saat kala geldi.
Yani türk oyuncu ''son dakika'' bile gelebilir.
1.webp

Şampiyonlar ligine 15 gün kaldı.. Acilen takımın birbirine alışması gerek..

bi tane adam var bu spor kanallarında dun mu oncekı gun mu ne dikkat ettim bızım maclardan sonra oyle bakıyorum tv kanallarına mesela adam trtsporda konusuyor 15 dk sonra aspor falan acıyorum bakaıyorum aynı adam ust bası değiştirmiş bukez orada
ulan aynı bınadamı bu studyolar
sabah bakıyorum zaten youtubde bı kac kanalda. herıf acayıp tutuldu.
işte bu abi

1567427634744.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt