- 27 Ocak 2010
- 139.515
- 105.865
- 5.648
Belhanda satıp James Rodriguez kovalayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18:50 de 3 tane alev emojisi ;
Lemina kap 19:03
Andone kap 19:05
Kolarov kap 19:07
Sonuç : Toplu kuş katliamı,intihar oranlarında belirgin artış.
Eyvallah. Bakayım babamla gitmeyi düşünüyorum, demin Real'in bilet satış sitesine baktım da maçtan 10 gün önce falan serbest satışa sunuyorlarmış.Alirsan bilet haber er bizde bir grup o gun orada olacagiz ,karaborsa dan rahat bulmustuk onceden ,yine bulunur diye dusunuyorum,olmadi daha oncesi ben takipde olacagim bilet icin
aynı fikirde değilim abi.rodrgiues geçen sezonu bok gibi geçirdi.bu sezona da iyi başlamadı,dün gol atmıs ama önemi yok.emre zaten hızlı ve süratli.yetenek olarakta,rodri ve onyekurudan potansiyel olarakta çok çok önde.zaten onyekuru potansiyel olarak rodrgiuesin çok önünde.rodriguesi bunlarla kıyaslamam bile ya oldu ne yapalım...emre mor bu ikisinden farklı olarak oyun görüşü ve pas yetenegi iyi olan biri.Onyeku
Yine de lazimdi hizli bi kanat garry onyekuru cok etkiliydi. Bi tane oyle bi adam sart her klube. Emre o tarz degil maalesef
1 Ton Anzer Balı, 1,5 Ton Somon Balığı karşılığında.. böylelikle FFP'den den yırtarlarEzikler bugün ayioglu ayi ile görüsme yapacaklarmis.
Kesin bi sene daha uzatacaklar bu dag ayisiyla.
Halis mulis çiğ insan eti var yen mi. Yam yam gibi transfer istiyorsunuz hala.Hızlı kanat yok mu yahu hadi
abdoulay diabyi alabilirdik tinerciler kiraladı o adam hızlıymısbir tane hızlı kanat isterdim ama maalesef yapacak bir şey yok artık.
eğer sezon içinde büyük sıkıntı yaşarsak devre arasında bir çözüm bulmaya çalışırız.
Falcao kapta gelmedi daha18:50 de 3 tane alev emojisi ;
Lemina kap 19:03
Andone kap 19:05
Kolarov kap 19:07
Sonuç : Toplu kuş katliamı,intihar oranlarında belirgin artış.
Bizim bekler kaldıramaz renktaş4-3-1-2 nasıl olur bizim kadroya ?
Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Lemina-Nzonzi-Seri
Feghouli
Falcao-Andone