Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi tane adam var bu spor kanallarında dun mu oncekı gun mu ne dikkat ettim bızım maclardan sonra oyle bakıyorum tv kanallarına mesela adam trtsporda konusuyor 15 dk sonra aspor falan acıyorum bakaıyorum aynı adam ust bası değiştirmiş bukez orada
ulan aynı bınadamı bu studyolar
sabah bakıyorum zaten youtubde bı kac kanalda. herıf acayıp tutuldu.
işte bu abi

Ekli dosyayı görüntüle 59416
alp pehlivan. bizim mertin dayisi diyorlar. yorumculugu cok kötü bana sorarsan.

1 Ton Anzer Balı, 1,5 Ton Somon Balığı karşılığında.. böylelikle FFP'den den yırtarlar

Ayilara özel:

1567427754651.webp

bi tane adam var bu spor kanallarında dun mu oncekı gun mu ne dikkat ettim bızım maclardan sonra oyle bakıyorum tv kanallarına mesela adam trtsporda konusuyor 15 dk sonra aspor falan acıyorum bakaıyorum aynı adam ust bası değiştirmiş bukez orada
ulan aynı bınadamı bu studyolar
sabah bakıyorum zaten youtubde bı kac kanalda. herıf acayıp tutuldu.
işte bu abi

Ekli dosyayı görüntüle 59416
Alp Pehlivan adı

Nagatomo senede 20-25 maç oynayan bir adam. Baya bi maç kaçırıyor. Oynamadıpında 10-15 maç oynayacak iyi bir solbekimiz yok. Ömer ve emre umarım iyi oynarlar.
Diğer konu, stoper yedeği. Ligde donk sınırdandolayı tribüne çıkar genelde. Stopeelerden biri sakatlansa ahmet oynayacak. Sanırım bizim yumuşak karnımız bu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Japona ilk sene için teşekkürler ama sol bek istiyorum.

Lemina sağ bek oynatabilir hoca. Şahsen cuk diye de oturabilir yani oraya şaşırmam. Yedeği de Mariano olur. Orta sahada da tabi zaman zaman oynar Lemina.

Sol bekte de adam alamıyorsak (ki alamama durumumuz yok, Mojica ya da Coentrao gelirdi bize.) orada Linnes oynasın isterdim ancak Nagatomo gitmek istemiyor herhalde mecbur Linnes'i Kasımpaşa'ya kiraladık yabancı sınırı için.

Oğuz Altay: Ben Fenerbahçe’nin 29 şampiyonluğu hakkında Yusuf Günay Başkan ile konuştum, ne yapacağız diye. Eğer bu konu Fenerbahçe lehine sonuçlanırsa bizim 37 şampiyonluğumuzu alma hakkı konusunda önümüz açılır cevabını aldım

Hangi 37 şampiyonluk? Varsa böyle birşey çok iyi olur eziklere karşı argüman üretmek için. 1959 öncesine baktım sadece 1 tane milli küme kupamız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt