Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet beklerde eksiklik oldugu dogru artık devre arasına kadar nagatomo ve mariano ile idare edecez baktık olmuyo devre arasında geçen sene stoper bölgesine yapılan operasyonun tekrarı beklerede yapılır

9A08C1BF-2189-4986-90C9-B5138B7FBC2F.webp

Reis gelir mi Last Minute Deal olarak?

Serdar Sarıdağ ;
Abdullah hocanın 1. Tercihi Elnenydi. Leminayı o yüzden almadılar. oradaki diğer yorumcular da Elneny Leminadan daha iyi ve daha kariyerli oyuncu fln dediler.
elneny bizim için fuzuli olurdu açıkcası . Kendisi biraz daha 6 numara gibi oynuyor. o bölgede nzonzi var yeter.

bizim için lemina daha elzemdi. Dikine top sürecek adam yok takımda bitik emre den başka.

Celal abi 14 sene şampiyonluk göremeden nasıl beklediniz , ve o Eskişehir maçında neler hissettin abi ufak bir özet geçermisin .

Ben geçeyim. Mahallede 2 GS lıdan biriydim. Tüm çocukluğum şampiyonluk bekleyerek geçti. Ama yılmadım.

Eskişehir maçında sabahladık. Bir önceki sene nağmağlup averajla 2. olmuştuk. Kargalara geçilmiştik.

Eski açıktaydım. Yanımda denizliden gelmiş bir herif vardı elinde çuval. baktık içinde bir dolu civ civ. Napıcan dedik. Dedi ki atak gelirse sahaya fırlatıcam!! O zaman emin oldum biz bu maçı vermeyiz diye.

Hakem maçta 2-1 iken eskişehir lehine frikik verdi. Fenalaşanlar oldu. Kullandırmadan bitirdi hakem.

Bir gol olsa o gün o eski samiyenin en kalabalık günüydü tarihinde ve çok kişi katlolurdu. Net katliam çıkardı. Hakem o riski alamadı! :) Bitirince Es Es li futbolcular hakemin etrafını sardı manyak gibi. Nasıl itiraz ediyorlar . Belli ki yemlenmişti şerefsizler.

O gün bugündür Es Es ten nefret ederim. Bandolarını da ayrı seveyim onların. Bir de bu Tarık Çamdal kazığı unutulacak gibi değil.

Amatöre düşüp kapansın şerefsizler.

linnesi ben de seviyorum ama yuto şu an formsuz sadece.çalışkan ve defansif acıdan yuto tabiki daha iyi.ve linnes kampı iyi geçirmedi,defansif zaafiyetleri var zaten

Çok abartılıyor transferler, takımda leş 2 bek var şu an. Bi düzgün bek linnes vardi onu da şutladık. Mariano adamlar 9 kisiyken bile orta acamıyordu, nagatomo desen topu sağa çekip stopere vermekten baska bir sey yapmıyor. Stoperimizin yedeği donk, hadi buna göz yumabilirim ama transfer doneminin basından beri söylediğim gibi bek transferi elzemdi
Ee bek transferi olmadı diye abartı mı oluyor yani yeni gelen transferler? İhtiyacımız olan 4 bölgeye transferi 2'sini layıkıyla yapmamız, diğer ikisini yapamamamız bizim yapılan transferlere sevinmememizi mi gerektiriyor. Keşke sol bek ve sağ bek gelseydi. Ama olmadı gibi görünüyor şimdilik. Ne yapalım yani? Karalar mı bağlayalım? Lemina transferi, Falcao transferi, yedeğe Andone transferine sevinmek abartı mı?

Serdar Sarıdağ ;
Abdullah hocanın 1. Tercihi Elnenydi. Leminayı o yüzden almadılar. oradaki diğer yorumcular da Elneny Leminadan daha iyi ve daha kariyerli oyuncu fln dediler.

Elneny ile Lemina arasında kalmak gerizekalılıktır, hem pozisyon hem de kalite açısından.

falcao "anlastik" kapi
lemina "anlastik" kapi
andone "anlastik" kapi
linnes "basladik/anlastik" kapi

baska eksik kap var mi?

Nagatomo'ya haksızlık ediliyor bence. Geldiğinde müthiş katkı vermişti. Geçen sene saçma sapan sakatlıklarla uğraştı. Ama yine de geldi en kritik maçta Visca'yı kitledi. Takımı da sahipleniyor, içten oynuyor, sadece form tutması lazım. Mesela kupa maçında bulunduğumuz maraton tribününe gitmedik diye takımı uyaran ve götüren oydu. Bu detayları Elmander'de görüp hoşuma gitmişti bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt