Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anderlecht Diagnenin yerine Batshuayi yi almaya çalışıyormuş Diagnenin piyasası varmış demek orada iyi haber

soyle 4-4-2 oynayabiliriz

belhanda lemina nzonzi feghouli
--------------------andone falcao

antuda necip isimli mal leminanin gecen sene 180 dakika oynadigini soylemis. ada gecen sene 21 lig macina cikmis 2 tanede kupada oynamis. 1794 dakika sure almis.

necip kazmasi sana burdan selamlarimi soyluyorum

sakatlıktan sonra demiş barış bey

ne yazık ki necip doğru söylemiş

trtsporda surkelı gs konustular evet bjkya gecelım dedıler oyuncumu ne almıslar 15 sanıye gosterdıler videosunu
sunucu fatih doğana sözü bıraktı fatih tam söze başladı gaza gelıyorduki sunucu araya girdi maalesef süremiz doldu bjkyı yarın daha detaylı konusalım istersenız dedı
levent kırca skecleri gibi lan :asd: :Asd:

Çok abartılıyor transferler, takımda leş 2 bek var şu an. Bi düzgün bek linnes vardi onu da şutladık. Mariano adamlar 9 kisiyken bile orta acamıyordu, nagatomo desen topu sağa çekip stopere vermekten baska bir sey yapmıyor. Stoperimizin yedeği donk, hadi buna göz yumabilirim ama transfer doneminin basından beri söylediğim gibi bek transferi elzemdi
Beklere gereken takviyenin yapılmaması ile transferlerin abartılmasının alakasını çözemedim.Bir dönemde Falcao,Seri,Nzonzi,Lemina gibi adamları aldık.Bu transferler abartılmayacak da hangi transferler abartılacak.

sol bek kap yok mu hala

yönetim istifa

1567430286277.webp

Bu arada futbolda geldiğimiz noktayı özetlemek açısından diyeyim.

Kaliteli kadro kurduk diyoruz ama Premier League’de West Ham, Wolverhampton vs ile ancak denk oluyor.

Arada ki ekonomik makas oldukça açıldı. Bu ülkelere ayrılan kontenjan arttıkça etkisini daha da hissediyoruz.

1-2 sene içinde CL de gruptan çıkmak da imkansız hale gelecek.

Bu durum cidden acı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt