Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e hazırlık macı yapmak lazım...bandırmaspor olabilir aslında?altyapıdakiler oraya kiralanıyo ya.ışıtan başkanın sahibi oldugu hollandadan 2.takımımız fortuna sittardla da olabilir

Ee bek transferi olmadı diye abartı mı oluyor yani yeni gelen transferler? İhtiyacımız olan 4 bölgeye transferi 2'sini layıkıyla yapmamız, diğer ikisini yapamamamız bizim yapılan transferlere sevinmememizi mi gerektiriyor. Keşke sol bek ve sağ bek gelseydi. Ama olmadı gibi görünüyor şimdilik. Ne yapalım yani? Karalar mı bağlayalım? Lemina transferi, Falcao transferi, yedeğe Andone transferine sevinmek abartı mı?

Sevinmenize abartı demiyorum, uefa sampiyonlugundan falan bahsedilmis. Kaldı ki uyum sağlayıp sağlayamayacakları bile belli degil. Kağıt uzerinde iyi transferler ben bir sey demiyorum ama abartmaya hic gerek yok. Forumda seri’yi allah yapmıslardı ilk geldiginde aynı seyi onlara da söylemistim

Taylan için 2m euro istediği için Erzurum bizde de para yok malum transfer olmadı herhalde ondan rodopa görüşmedik demişlerdir yoksa taylan ile anlaşılmış

la fatih hocanın transfer twitini bulmaya calısıyodum twittera fatih terim temmuz yazıp bakın ne cıktı

zeytinli bey fenerin transferlere bayiliyor bizimkilere les diyor enteresan.

Fatih Terim: Galatasaray taraftarına bir şey söylemek istiyorum. Bize hem ocak ayında hem temmuzda müsaade edecekler. Onlar ne demek istediğimi biliyorlar.

28 kasım 2018

hoca sözünü tutar.stoperlerle yarışacak alternatif stoper ile bekler için devre arasını bekleyeceksiniz.ya da ışık kaan ve süleyman luşla sorun halledilecek kısa dönemde.

Bu arada futbolda geldiğimiz noktayı özetlemek açısından diyeyim.

Kaliteli kadro kurduk diyoruz ama Premier League’de West Ham, Wolverhampton vs ile ancak denk oluyor.

Arada ki ekonomik makas oldukça açıldı. Bu ülkelere ayrılan kontenjan arttıkça etkisini daha da hissediyoruz.

1-2 sene içinde CL de gruptan çıkmak da imkansız hale gelecek.

Bu durum cidden acı.
Kazancımız tl giderimiz euro olduğu sürece ve 1 euro 6,5-7 tl olduğu sürece yapılacak hiçbirşey yok. cl'ye katılmak ve 3. olmak başarıdır zaten şu şartlarda. hiç olmazsa avrupa liginde kupa kazanma final oynama olasılığın daha fazla

Sevinmenize abartı demiyorum, uefa sampiyonlugundan falan bahsedilmis. Kaldı ki uyum sağlayıp sağlayamayacakları bile belli degil. Kağıt uzerinde iyi transferler ben bir sey demiyorum ama abartmaya hic gerek yok. Forumda seri’yi allah yapmıslardı ilk geldiginde aynı seyi onlara da söylemistim
Ya tamam da zaten kağıt üstünde abartıyoruz. Seri geldiğinde de Nzonzi geldiğinde de bayağı sevindik mesela. Seri uymadı bize. Ama Nzonzi hayvan gibi uydu. Yani bu gelen adamların yeni Nzonzi olmasını bekliyoruz. Senin söylemine göre hiçbir transfere sevinmemek gerek. Çünkü hiçbir transferi sahada görmeden yorum yapamazsın. O zaman kapatalım nöbeti.

Vallahi pamuk gibi oldum. Başarısız olma ihtimali bile çok kötüydü. Bu fenerliler 10 yıldır nasıl yaşıyorlar ya ? Bu gidişle ellerinde basketbol dahi hiçbir şey kalmayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt