Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazancımız tl giderimiz euro olduğu sürece ve 1 euro 6,5-7 tl olduğu sürece yapılacak hiçbirşey yok. cl'ye katılmak ve 3. olmak başarıdır zaten şu şartlarda. hiç olmazsa avrupa liginde kupa kazanma final oynama olasılığın daha fazla

Ondan da bağımsız bir durum var.

Marka değeri, ülkenin katılımcı sayısı vs durumu ve ihaleleri etkiliyor hali ile.

Türkiye yayıncı kuruluşlar için pazarlanabilir bir lig değil. Çünkü bahsedilen kadar seyirci ilgisi yok. O fahiş fiyatlara da zor zaten ekonomi bu halde iken.

Normalde bu potansiyele stadyumlar kapalı gişe olmalı ama 35.000 ancak doluyor. O da takım iyi giderse. Neden biletler er korkunç pahalı.

Futbol ekonomi ile bu kadar iç içe geçmişken sınıf atlayamazsın dönemsel gayretler ile.

Herkes üretelim diyor , bir üretim planı da yok. Tam bir klasik Türkiye tablosu.

Dedigim gibi transfer doneminin başından beri ben bek transferi bekledim ama gelmedi. En cok ihtiyacımız olan yer orası, bekler kötü olunca otomatik olarak kanatlar işlemiyor

Bu arada futbolda geldiğimiz noktayı özetlemek açısından diyeyim.

Kaliteli kadro kurduk diyoruz ama Premier League’de West Ham, Wolverhampton vs ile ancak denk oluyor.

Arada ki ekonomik makas oldukça açıldı. Bu ülkelere ayrılan kontenjan arttıkça etkisini daha da hissediyoruz.

1-2 sene içinde CL de gruptan çıkmak da imkansız hale gelecek.

Bu durum cidden acı.
Bu gidişle şampiyon bile play off oynıyacak.
Yani gruplara kalmak bile imkansız olabilir.

iyi bir sol bek bulunursa nagatomonun lisansı iptal ederler son ana kadar bakılıyordur olmazsa devre arası

Fener youtube den transfer paylaşacaz dedi Antu resmen çöktü. Garipler Gustavo+Kolarov? Ben Arfa paketi bekliyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt