Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andone un hiç fotoğrafı sızmadı bile
gerçekten ilginç

Gerçekten takdire şayan bir transfer dönemini geride bıraktık. 30 yaşındayım, ilk defa bu kadar alternatifli ve geniş bir kadro kurulduğunu görüyorum özellikle de bu maliyetlerle. Falcao sürecinin uzaması dışında neredeyse eleştirilecek hiçbir şey yok gibi. O transferde de Falcao'nun coşkusunu görünce Monaco'nun baya sıkıntı çıkardığı anlaşılıyor zaten.

Kiralık oyuncu sayımız baya fazla olsa da ben hiç dert etmiyorum. Daha önce de yazmıştım, ara bu kadar açılmışken tek yapabileceğimiz diğer liglerde dışarıda kalan iyi seviye oyuncuların maaşlarını ödeyerek kiralamak oluyor. Bu sene bunu çok iyi yaptık. Ayrıca bedelsiz bir yatırım yaptığın için bir sıkıntı da oluşturmuyor, her ne kadar opsiyon bedelleri yüksek olsa da memnun kaldığında alada biliyorsun.

Ayrıca yabancı sınırının bu kadar dillendirildiği yerde uzun süreli kontratlar maalesef elimizi de zayıflatabilir. İnşallah yabancı sınırı bu şekilde kalır ama TFF Başkanı Milli takım antrenörünün açıklamalarına bakarsak en azından 8'e düşerek gibiler.

Neyse bu senenin tadını çıkarmaya bakalım. Kağıt üstünde mükemmel bir kadromuz oldu. Tek yapmamız gereken takım olabilmek. Geçen seneye göre 11'e 4-5 kişi yeni geldi bunun sıkıntısını ilk maçlarda yaşadık. Kasımpaşa maçı üzerine gelecek deplasman galibiyeti ile Fener maçının havası çok farklı olur zaten. Form tuttuktan sonra da kolay kolay maç kaybetmeyiz inşallah.

Şampiyonlar Ligi'nde de ne kadar zor da olsa ilk iki için benim umudum var. Real-PSG maçlarında ziyade Brugge maçları daha önemli. Brugge deplasmanından alınacak bir galibiyet, içerde maç kaybetmediğimiz taktirde şansımızı son maça kadar götürecektir. Hayırlısı diyelim.

Şampiyonlukla kapatacağımız güzel bir sene olur inşallah.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Galatasaray da transferin son günlerinde Aleksander Kolarov'u transfer etmek için Roma'ya teklifte bulundu

1774147_Galatasaray_SK.jpg
1774148_Galatasaray_SK.jpg

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Mojica
Feghouli Nzonzi Lemina Belhanda
Falcao Andone

Aminnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt