Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Lemina hangi pozisyon için alındı ? Önlibero gözüküyor gerekli bir hamle miydi anlamadım

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Videolarq bakinci bizim Melo gibi bi onliberoya benziyor bilekleri bi onliberoya gore cok iyi Seriden bisey olacagi yoktu zaten

coentrao 2 sene önce lizbondayken iyiydi ama geçen sene rio ave de biraz sıçmaya başlamıştı açıkcası.

kimbilir bize gelirse kendini bulabilir belki

.

Screenshot_20190902-171007.webp

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Fatih Terim'in orta saha konusundaki fikrini de çok merak ediyorum. Şu an as olarak 4 aday var: Nzonzi, Seri, Belhanda, Lemina.

Bana kalsa Denizli ve Kayseri maçlarındaki Belhandayı yanımda oturturum. Ben Konya maçında Feghouli nin 10 numara bölgesini rahatlıkla idare edebileceğine ikna oldum. Umursamaz ve vurdum duymaz top kayıpları yapmadı ve genellikle verimli oldu.

Belhanda sol kanatta daha iyi bile olabilir. Ortasaha da çok savruk ve hücumları yanlış tercihleri ile olgunlaştırmadan öldürüyor.

Nzonzi yeri en kesin olan kişi. Seri biraz tutuk başladı ve cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında olmaması onun için bir handikap. Muhtemelen o maça Nzonzi-Lemina-Belhanda çıkacaz ve iyi bir oyun olursa, hoca bu üçlüyü bozmak istemez.

Nzonzi-Seri-Lemina konusunda siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Acaba hücum yönü zayıf kalır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt