Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyif kaçırma değil herkes transferlerden memnun zaten. Ama @Alper Altun 'un dediğine kesinlikle katılıyorum, maaş aralığını iyi ayarlamak lazım. Sonraki oyuncular için bir referans oluşturuyor. Geçen seneki hatayı yapmamak adına bu transfer elzemdi ve şartları da 1.5-2 arası olsa daha iyi olurdu. Ama şu anki durumda çok dert edilecek bir konu değil. Gerektiğinde iş yapacak bir forvet daha almamız gerekiyordu.

Yönetimin bu transferleri yaparken ince eleyip sık dokunduğunu düşünüyorum. Onlarda bizler gibi külübun menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Ben sadece çok iyi bir transfer dönemi geçiriyorken, yok maaşı 2.5m euro diye keyfim kaçtı diyen renkdaşlarımızı anlamıyorum. Bazı insanlara ne yapsan yaranılmıyor. Çok perfectionistler.. Kendi fikrime göre ben memnunum transferlerden bir Galatasaray taraftarı olarak.

Bizim yonetim keseyi açti umarim bir sekilde giden maaş paralarini cikaririz suan transferler super ancak 2 sezon sonra oyuncu alip satma işine giremezsek avrupali kluplere yetisemeyiz

gelmeden kimseyi uçurmayalım

vedat allahı var gayet iyi

gelsin andone de öyle olsun ondan sonra konuşalım

fb sırf onun üzerinden oynuyor oyunu
andone'yi koy fbye, yine aynısı olur
bizde falcao'nun gölgesinde kalacağı bir gerçek

hazar buyaka malı maliyet uzerinden yonetime sallıyor şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt