Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.798
- 66.863
- 5.003
Asıl sorun bu.kap mesele degil o sonra da yapilabilirTFF nin siteye baktım,Andone,Lemina,Falcao hiçbirinin lisans girilmemiş henüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl sorun bu.kap mesele degil o sonra da yapilabilirTFF nin siteye baktım,Andone,Lemina,Falcao hiçbirinin lisans girilmemiş henüz
cok sacmaliklar gördük ondanNe pesimist taraftar grubuyuz ya, nadir yaşadığımız şu en hareketli ve pozitif transfer döneminde bile karamsar olabilecek bir şeyler bulabiliyoruz.
Oluyor önemli olan TFF ve UEFA ya bildirmek KAP önemli değilFutbolcunun evraklarını Tffye göndersek ama Kap bildirimini yapamasak transfer gerçekleşmiş olmuyo mu renktaşlar ?
Millet niye kap kap diye kafayı yiyo o zaman. Ulan ben de sadece ceza yiyoruz kaptan diye biliyorum çünkü dedim acaba ben mi yanlış biliyorum kapa bildirim yapmazsak diye şüpheye düşmüştüm.Oluyor önemli olan TFF ve UEFA ya bildirmek KAP önemli değil

Kuşlarda kursak var .. kursağını versin Allahın saksağanı#DuamızBenArfa ne ya puahahahaha
birisi de gelsin yeter ki sol böbreğimi veririm yazmış
Rodop:Aksilik olmazsa Çarşamba akşamı 11 futbolcuya TT Arena'da imza töreni düzenlenecek