Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.887
- 102.057
- 5.238
Linnes kap gelmedi daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda satilmayacak 2 senedir diyorum hele devre arasında imkansız. Yazın belki...Devre Arasında : Nagatomo..Mariano..Belhanda muhtemelen satılır..
Bu nasıl aksilik.adamlar kabak gibi millitakımda bunun aksiliklik tarafı mı kalmışBi aksilik olmazsa demiş adam görmüyor musun![]()

Bi tanesi buradaFatih Terim mehmet topali aldirir diyenler nerede
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Furkan Korkmaz bildir demiştinDostlar 10 yıldır bu siteye üyeyim. Transfer dönemleri dışında buraya pek uğrayamıyorum ama transfer dönemlerinde adeta Transfer Nöbeti'nde yaşıyorum. Haziran'dan beri her gün en az 1 kez girmişimdir. Bugün sona eriyor valla ozliycem sizi. Ocak'ta görüşmek üzere. Çok güzel nöbet oldu bu yaz.![]()
3.5m olur büyük ihtimal.Lemina da cok fazla para aliyormus. Batmayalim
Error 404 | Spotrac.com
NFL, MLB, NBA, NHL, MLS contract breakdowns, yearly salaries, team salary caps and more.www.spotrac.com
Arkadaslar isterseniz 35 yabanciya para ödeyebilirsiniz ama sadece 14 yabanciya lisans cikarabiliyorsunuz. yani linnesi dondurup listeye leminayi alabiliyorsun. illa linnesi resmi olarak yollamana gerek yok. lisans cikarmayinca is bitiyor zaten. bu geyikleri birakalim.