Olum ne gerginlik bu az sakin bu yönetimin hiç transfer rezaleti oldu mu azıcık güvenin
Muhasebeci yanlış hesap yapmış olayı vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum ne gerginlik bu az sakin bu yönetimin hiç transfer rezaleti oldu mu azıcık güvenin
Niye ben boş yapıp yapmamamı sana sormam gerekiyormuş ya, foruma adam alırkende bana sorsalar ne olacak. Çok mu görüyorsun bana gereksizleri def etme hakkını
Aynen renktaş hava sıcaklığı 10 derecenin altına inince kımıldayamıyormuş adam, donup kalıyormuşKonu dışı ama seri soğuk maçlarda kadro dışı mı kalır ?
Nerede yazıyorTFF, Süper Lig kulüplerinin yıllık harcama limitlerini açıkladı. (Milyon TL)
️Galatasaray: 368
Beşiktaş: 256
Fenerbahçe: 206
Başakşehir: 149
Rizespor: 120
Malatyaspor: 96
Alanyaspor: 91
Trabzonspor: 88
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu limit ne ki?TFF, Süper Lig kulüplerinin yıllık harcama limitlerini açıkladı. (Milyon TL)
️Galatasaray: 368
Beşiktaş: 256
Fenerbahçe: 206
Başakşehir: 149
Rizespor: 120
Malatyaspor: 96
Alanyaspor: 91
Trabzonspor: 88
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş yapma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lisansi cikarsinlar videoyu yarin atsin fark etmezVideo hazirlaniyordur.Şikecilerin Gustavo videosu gibimi olsun?Dunyaya rezilmi olalim?
Maaş diyorlar forzacimbom Twitter yazmışBu limit ne ki?
Aynen renktaş hava sıcaklığı 10 derecenin altına inince kımıldayamıyormuş adam, donup kalıyormuş