- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.028
- 4.323
Emre Bol, Cagne'ye karşı bir şey hissetmeye başladım diyor. Herhal 5. karısı olmak istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo dur ahahahaFransız Basınında Falcao konusunda zorlu geçen Monaco-Galatasaray görüşmelerinde bir yetkilinin 2 kez bayıldığı bir radyo programında aktarıldı.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Semih mi acaba ?
@Rahmi Y. AslanHeyecan dorukta Falcao resmi olarak açıklansın daha önce isteyene özelden penis fotogğrafımı atacağım demiştim onu değiştirdim istemeyenlere de atacağım aranızda şanslı kişileri tombala yoluyla seçeceğim isimlerinizi attım torbaya çekiyorum şu an .
sabri sariogluAhmet Gürleyen?
Semih mi acaba ?
Cagne boyayı seviyor Emre Bol u laciverde boyayabilir.Emre Bol, Cagne'ye karşı bir şey hissetmeye başladım diyor. Herhal 5. karısı olmak istiyor.
Semih mi acaba ?
Hile yok torbadan ne çıkarsa . Bir bakışmışsın biraz sonra özel mesaj kutunda minicik bir mesaj işareti heyecanla açmışsın o da nesi
Taylan hariç uğraşılan diğer yerli Burak kapacak
Abdürrahim olduğuna hemfikir olalımFransız Basınında Falcao konusunda zorlu geçen Monaco-Galatasaray görüşmelerinde bir yetkilinin 2 kez bayıldığı bir radyo programında aktarıldı.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayırlı olsun inşallah. Tam ihtiyacımız olan bek.sabri sarioglu