Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesi Katara kiralayalım. 2-3 milyon kiralama ücreti ile FFP'de kara geçeriz.

Sanırım bu sezon yada gelecek sezon 10 milyon artıya geçmemiz lazım

Reis bir değerlendirme alalım şimdi senden. Bu anı uzun zamandır bekliyoruz forumca. @Adem Çakar

Yönetime capsiz diyenler, hocaya transferden anlamaz diyenler, baska yöneticileri bol keseden yapilmis transferlerden yere göge sigdiramayanlar umarim sapkasini önüne koyup biraz düsünmeye baslar.

Son bir aydır telefon ve bilgisayar başında takip yüzünden gözlerim bozuldu sanırım. Sağ gözüm atıyor

bütün lisanslar cikti degil mi? Bir de lemina cl e yaziliyor mu? eksideyiz yine
Nasıl eksideyiz yav eksideyiz diyenler resmi rakamlarla konuşsun bizde haklısın eksideyiz diyelim

Ben kap açıklamasına göre konuşuyorum 200 bin euro artıdayız

Gelenler

Luyindama (5 milyon euro)
Jimmy (bedelsiz)
Şener (bedelsiz)
Adem (bedelsiz)
Okan (bedelsiz)
Emre (600 bin euro - kiralık)
Ozornwafor (300 bin euro)
Babel (bedelsiz)
Seri (1.5 milyon euro - kiralık)
Nzonzi (kiralama ücreti yok)
Lemina (1 milyon euro)
Andone (700 bin euro )
Falcao (bedelsiz)

Toplam 9.1 milyon euro

Gidenler

Ozornwafor (200 bin euro - kiralık)
Mitroglou (1.25 milyon euro)
Diagne (3.35 milyon euro - kiralık)
Fernando (4.5 milyon euro)
Onyekuru (sözleşmesi bitti)
Ndiaye (sözleşmesi bitti)
Sinan (sözleşmesi bitti)
Eren (sözleşmesi bitti)
Semih (sözleşmesi bitti)
İsmail (25 bin euro - kiralık)

Toplam 9.3 milyon euro

9.3 - 9.1 = 200 bin euro +

Yönetime tebrikler biraz geç kaldık ama finali öyle yada böyle güzel yaptık. Helal olsun çok uygun maliyetlere kalburüstü kalite oyuncular bağladık.

Kağıt üzerinde bana göre bekler hariç gerek potansiyel gerek yetenek açısında en iyi Galatasaray kadrosu kuruldu diyebilirim.

Melo-Selçuk-Sneijder izledik ama yeni orta sahamızda baya kalite. Allah sakatlık kaza bela vermesin... Vurduğumuz gol olsun yine şampiyon olalım.

Fakat unutulmamalıdır ki transferler ile kimse şampiyon olamaz. Umarım oyun olarak da en iyisini oynayıp eze eze rakipleri yeneriz.

Artık sahne sırası Fatih Hocam'da. Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
Bu transfer dönemi hakkında diyecek bir şey bulamıyorum. Çok iyi mali koşullarda müthiş oyuncular aldık. Abdurrahim başkanı baya gömdük ama bundan sonra övgüleri sonuna kadar hak etti.

Bu transfer donemi kolay kolay unutulmaz. Yillar sonra bile net hatirlanir. Ve yonetime ne kadar tesekkur etsek az.

Görev sırası biz taraftarda. Simdi 23 icin tff+mhk+şikeci kız kardesler le birlikte mucadele vakti!

Hedef #23 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt