Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aspor'daki dy 'de besiktas'da ayni hatalari yapti galatasaray gununu gorecek diyo
Beşiktaşın yaptığı 3 hata var o sezon.

Bitik negredoya gömülen 1 yıllık 7 m euro.
22ye adam satıp yerine 2.5 bonservis 2.5 maaşla Love transferi ve 3 bonservis 1.5 maaşla Larin transferi. Vasat üstü bir santrafor alsalar onlar şampiyon olurdu.

Ayrıca bu sezon 15 milyon euro harcadılar biz o kadar harcamadık.

Augustin kapak fotoğrafımı süsledi adamın dibi olduğu için ama bende Falcao'ya geçiyorum.

Tek uzuntumuz Linnes'in buyuk ihtimalle lisansının dondurulması olacak. Cocukları sebebiyle Istanbul'dan ayrılmak istemeyeceği ortada cunku.

Bu transfer sezonu drogba sneıjder li sezondan bile daha iyi. Sonuç ne olur görexeğiz ama daha iyi hiç olmadı seri emre Nzonzi babel Falcao lemina andone gibi adamları ve niceleri 10 milyona kapatmak büyük taktir meselesi

Ben göremiyorum hocam, üyelik kısıtlı hala (adminlere selamlar), ne yazıyor haberde? :)

Takım yıldızlarla doldu zaten oynamam çok zor biliyorum ama ailem İstanbul’u seviyor, kiralayın ya da gerekirse A2 ile devam edebilirim demiş. İstanbul’dan ayrılmak istememiş İlker. 😊

80CA0106-75C0-41E4-A4FF-46BB470619DA.webp

Adama bakın beeee adamın dibine bakınnn

Kimin lisansının dondurulduğunu öğrenene kadar kapanmasın nöbet daha yangın yapılacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt