Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 aylık kiralık olmaz ama 1 yıl kiralık portekizden iyi bir takım linnese faydasıda olabilir yeterki oynasın cocuk.

_____________falcao
Babel_______seri________soso
______nzonzi_____lemina

Seri nin pas oyunundan faydalanmanin en mantikli yolu bu olur.Sacma sapan top kayiplari yapan Belhanda dinlensin
Bende tam bunu istiyorum belhanda nın sorumsuz lakayıt futbolundan gına geldi seri hem daha akıllı hemde şutları güzel

Son durum nedir, anlatabilir misiniz?

Taylan gelmiş sanırım, linnes kalmış?

Bakamadım 4-5 saattir.

Beşiktaşın yaptığı 3 hata var o sezon.

Bitik negredoya gömülen 1 yıllık 7 m euro.
22ye adam satıp yerine 2.5 bonservis 2.5 maaşla Love transferi ve 3 bonservis 1.5 maaşla Larin transferi. Vasat üstü bir santrafor alsalar onlar şampiyon olurdu.

Ayrıca bu sezon 15 milyon euro harcadılar biz o kadar harcamadık.
16* harcadilar.
Ama o sezonda iste ne bileyim Pepe Mepe felan sonucta Pepe Falcao degil ama hemen hemen ayni parayla geldiler. Adam onu kastediyor. Ekonomik sikinti yasar Galatasaray 1 sezona kalmaz biter dedi.

portekizde 20 gun daha varmıs transferin bitmesine. gidip biraz da orda nobet tutayım bari.

Oha falcao Galatasaray formalı fotoğrafını profil fotoğrafı yapmış. Monacodayken kolombiya forması yok muydu ? Hesabında da genelde ülkesiyle ilgili şeyler paylaşıyor diye hatırlıyorum.

Lemina ve Andone gorunmuyor acaba neden

Tekrardan o sinerjiyi hissetmeye başladık son 2 günkü akıllı işlerle transfer sezonunun açık ara kazananı olduk . Biz bitti demeden ne biter ne de başlar , onlar bu gerçeği son kez öğrenmeyecekler itinayla defalarca öğreticeğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt