- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
eyw dostum <3yakıştı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyw dostum <3yakıştı..
Bende tam bunu istiyorum belhanda nın sorumsuz lakayıt futbolundan gına geldi seri hem daha akıllı hemde şutları güzel_____________falcao
Babel_______seri________soso
______nzonzi_____lemina
Seri nin pas oyunundan faydalanmanin en mantikli yolu bu olur.Sacma sapan top kayiplari yapan Belhanda dinlensin
16* harcadilar.Beşiktaşın yaptığı 3 hata var o sezon.
Bitik negredoya gömülen 1 yıllık 7 m euro.
22ye adam satıp yerine 2.5 bonservis 2.5 maaşla Love transferi ve 3 bonservis 1.5 maaşla Larin transferi. Vasat üstü bir santrafor alsalar onlar şampiyon olurdu.
Ayrıca bu sezon 15 milyon euro harcadılar biz o kadar harcamadık.
Linnes?????portekizde 20 gun daha varmıs transferin bitmesine. gidip biraz da orda nobet tutayım bari.
Ömer Bayram, Babel??????????Takımda solak olmamasından rahatsızım, Morla Jimmy var bir.
Takım yıldızlarla doldu zaten oynamam çok zor biliyorum ama ailem İstanbul’u seviyor, kiralayın ya da gerekirse A2 ile devam edebilirim demiş. İstanbul’dan ayrılmak istememiş İlker.
deplasmana çözüm için orta saha ve forveti tamamen değiştirdikBende tam bunu istiyorum belhanda nın sorumsuz lakayıt futbolundan gına geldi seri hem daha akıllı hemde şutları güzel
kaynakkkk?Linnes donduruldu. Kesin karar Linnes de kılındı. Birazdan düşer haberleri.
taylan geldiSon durum nedir, anlatabilir misiniz?
Taylan gelmiş sanırım, linnes kalmış?
Bakamadım 4-5 saattir.