Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Maçını İzledim.Trabzon Hafta içi UEFA maçı oynamasına rağmen oyundan düşmedi.İkinci yarı Fener düştü oyundan.Bunlardan bişey olmaz.Klasik Ersun takımı sezon başı ilk yarı çıkış yapar Devre Arasına Doğru Düşüşe Geçer İkinci Yarı Kaybolur.
bi de ersun yanal 2014 de sow kuyt emenike oynuyordu 3 tane forvet ile ve sonra webo oyuna girip 4 forvet olup sağdan soldan ortalar geliyordu diye hatırlıyorum hatta caner asist kralımı ne olmuştu o sene.ama bu sene vedat ve mevlüt dışında forvetleri kalmadı.aynı oyun tarzını oynamak çok çok zor,yaş durumunu da katarsak

Stoperlere gereksiz bir ön yargı oluştu anlamlandıramıyorum.Teki 23 diğeri 25 yaşında stoperler için tecrübe çok önemliyken lütfen saçmalamayalım.Bekler artık sıkıntılı katılıyorum ama yapacak bir şey yok bir sene gideceğiz biz orhan ak cihan haspolatlı bekleriyle oynamış takımız şimdikiler carlos cafu gibi.

Taraftara açık toplu imza töreni yarın 19:05 de

Bilet fiyatı 23. şampiyonluğa özel 23 tl

İstanbul'da ki GStorelardan 250 li liralık alışveriş yapanlarada ücretsiz

Edit : stad kapıları 19:05 tören 20:00
Güzel düşünülmüş. Böyle marka yüzleri kazanca çevirmeyi öğrenmeliyiz.

Muamma açıklamadıkları ve kadroyu yeniledikleri için.

Beşiktaş biraz daha düşüktür bundan. Fener ise bence en az 7-8 fazladır baz ücret olarak.

Bizim 50.000.000 Euro Akbaba’yı unutmuşum.

Diagne ve Mitro’ya ödenen ücretler dahildir.

Puan başı, maç başı ve bonuslar ile 55-60 bandına çıkar.

Screenshot_2019-09-03-11-25-42-677_com.android.chrome.webp

Twitter’da takipci sayısında artış oldu mu resmi hesapta Falcao sonrası. Geçmiş takipci sayısına nereden bakıyorduk

Bence etkinlik çeşitlendirilmeli mesela falcaoya sarılmak 50 tl öpmek 100 tl,jimmye sarılmak 1 tl öpmek bedava falan yani kapitalizm yapacak bir şey yok herşeyi ticari meta olarak görmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt