Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulent Uslu diye bir feno tinerci var.

Leminaya hemen bok atmaya baslamis, yok sorunlu, is yapmaz. Kadrolarinda 5 tane sorunlu topcu var diye hahahaaha.

Adam gibi eminim, Lemina bunlara gelseydi bayram ederdi.

Karektersiz.
leminayı ellerinden kaptık diye ağlayanlarla dolu twitter
boş yapmasın

Galatasaray Linnes'in bu duygusal ve onurlu davraşından dolayı oyuncuya gelen bütün teklifleri reddetti ve oyuncunun maaşını 1.4 milyon €'dan 1.7 milyon €'ya çıkartmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. (GSTV

iki tane bek olursa gerçekten uefayı mı düşünürsün :-)
Ben her zaman imkanı olan başarıları istemişimdir ve isterim ş.liginde bir kulübün gidebileceği Max nokta geçen seneki Ajax ondan önceki Monaco modeli anında talan edilip şimdilerde itin bir tarafına sokuluyorlar.
O sebeple anlık başarı yerine a.madrid gibi önce mümkün olan hedefi bir kaç kere alıp yerini sağlama alıp sonra ş.ligi düşünülür.
4 senede 2 kere uefa al emin ol ekonomik durum düzelip ş.ligi seviyesine geliriz.

Ben yıllardır diyorum ş.liginde çeyrek final oynayacağına uefada final oynamak isterim madride elendiğimiz yıl uefada olsak o kupa gelirdi.

4 büyük lig gibi bir ligimiz yok az başarılı olduğun anda her türlü oyun ve senaryo yaşıyoruz bu sene ş.liginde yaptın seneye garantin yok ne kadar iyi olursan fener maçında yaşananların aynısının ligin 26.haftasında bir rakip karşısında yaşanmayacağının garantisi yok.
O yüzden uefa alınır ş.ligi garantilenir. Sonraki sene takım güçlendirilir doğru işler yapılır

Benim gözümde 5 senelik planlamada
1.yıl = Ş.ligi 2.tur plase uefa yarı final
2.yıl = Uefa kupası şampiyonluğu
3.yıl = Ş.ligi çeyrek final veya Uefa finali
4.yıl = Ş.ligi yarı final veya Ş.ligi Çeyrek final
5.yıl = Ş.ligi yarı final veya Uefa şampiyonluğu

Şu olması gerekir üstüne koya koya gidip kalıcı olmak gerekir

Galatasaray Linnes'in bu duygusal ve onurlu davraşından dolayı oyuncuya gelen bütün teklifleri reddetti ve oyuncunun maaşını 1.4 milyon €'dan 1.7 milyon €'ya çıkartmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. (GSTV

Dünyanın en malca hareketi olur

milli aradan sonra macin evde olmasi cok iyi

Bende gördüm ama doğrumu bilemedim böyle ise başkası dondurulabilir gibi geldi

Okan
Şener-Ahmet-Donk-Emre
Taylan-Ömer
Emre mor-Jimmy-Yunus
Adem(Andone)
Yedek kadromuz.
Yeni gelen yabancıları pek katmadım çünkü hoca hangisini tercih eder bilemiyoruz
En kötü haliyle yedek kadromuz bu şekil olur

Oyuncu değerimiz 136,500 m€ bu kulüp rekoru daha önce Aysal döneminde drogbalı Sneijderli kadro değeri yanlış hatırlamıyorsam 116 civarıydı gerçekten emeği geçenleri tebrik etmek gerekir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12-13 sezonu kadro değeri 179 milyon euroydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt