noMus
Mari
Luyi
Marc
Yuto
Zonzi
Lemi
Seri
Fegh
Kralhanda
Falcao
Evet![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noMus
Mari
Luyi
Marc
Yuto
Zonzi
Lemi
Seri
Fegh
Kralhanda
Falcao
Evet![]()
Geldiginden beri toparlamadiki adam senede 35 mac oynuyor... 8 macta cok iyi oynuyor 10 macta idare eder sekilde oynuyor. 7 kötü oynuyor. Geri kalan 10 macta adam 10 defa 3-5 metreye pas atamiyor bu kadar kötü oynanilmazBirkaç maç kesik yemeli
ama kendini toparlayacak bence
Ztn asil mevkisi sol, ben anlamiyorum bize gelenlerin niye cogu 2ci mevkisinde oynuyor4-3-3 oynariz belhanda solda feghouli sagda
sus pus değil, dengim değilsin.Sus pus. Yangın yapamamaktan helâk oldu adam. Sana da
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Belhanda diye biri var mı yok. O zaman teknik olarak YES.
Çare Ünsal Vardar!zaten çalışmalarım var
lakin birlik olup beni görevimden indirmeye çalışıyorlar
![]()
Şimdiye kadar hiç belhandayı zorlayacak os olmamıştı amaGeldiginden beri toparlamadiki adam senede 35 mac oynuyor... 8 macta cok iyi oynuyor 10 macta idare eder sekilde oynuyor. 7 kötü oynuyor. Geri kalan 10 macta adam 10 defa 3-5 metreye pas atamiyor bu kadar kötü oynanilmaz
Ben espiri yaptın sanıpta yazmıştım güzel espri diye asıl sen kusura bakma renkdaş.Gurbetciyiz ustat, görmezden gel![]()
Hoca, Belhanda'yı kaleye koyar yinede oynatır diye düşünüyorum.
Gereken yapılmıştır devam edinizsus pus değil, dengim değilsin.
Duyum mu var?beyler
19.05
![]()
![]()
![]()
o günler geçti artık fünsbeyler
19.05
![]()
![]()
![]()
Böyle kavga mı edilir adam gibi edinSus pus. Yangın yapamamaktan helâk oldu adam. Sana da
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kolpacıbeyler
19.05
![]()
![]()
![]()