Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ikisini de göndermenin yoluna bakalım. Belhanda şimdi Feghouli yazın

Ocak ayında Belhanda satılıp yerine doğru düzgün bir hücumcu orta saha yazın Feghouli satılıp bedava Emre Kılınç
3.sezonu olmasina ragmen 3.kez ligin ilk devresini yatarak geciren bir adami destekleyecek degilim. hemen dehlensinler. feghouli ne bekine destek veriyor ne de önde kosuyor. hic bir sey yaptigi yok. belhanda kepazesini yorumlamaya gerek yok, herkes biliyor nasil bir topcu oldugunu.

Günaydın seksi kulübün seksi taraftarı

Nasiliz ? Ne güzel konuşmuş Nzonzi

Duyun bunu @Feg @Babel @Yuto @Mariano @Terim

Steven Nzonzi, “Kenarda oynayan futbolcu, savunma arkasına koşu yapmak, tempolu oynamak varken topu alıp geri dönüyorsa nasıl kaleye gideceksiniz? Ben ileri koşacak, bir futbolcu bulmakta zorlanıyordum. Ağır olan ben miyim yoksa bu takımı başkaları mı ağırlaştırıyor?”

Bu cocuktan supheliyim de Atalay imzalar gibi geliyor.

Ekli dosyalar

• EMgMgfNW4AEjZS7.webp
    EMgMgfNW4AEjZS7.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 115
Onu şunu bırakın da Terim nasıl bir yürek ile böyle bir Takıma sezon başı OK der? 3 kulvarlı sezon...

Hocam modern futbolundaki KANAT tempo önemini ya bilmiyor, yahut ....... değil.

Mariano_______________Yuto
FEG___________________Babel

Akilli hareket. Tecrübeli 3 max 4 oyuncu yeterli

Nando (tecrübeli)
Linnes XXX(tecrübeli) Marcao Saracchi
Lemina
Seri(?) Xxx(Tecrübeli Banega)
Emre K. Falcao (Tecrübeli) Onyekuru

kilit mevkiler tecrübeli. digerleri potansiyelli. Stopere Kaan Ayhan gibisi gelirsede klas olur
FEG de gitmeli, yahut artık sadece merkez de oynamalı.

Satabilirsek güzel olur ama...aldığı para ile verdiği performans çok düştü.

Nasil fazla abi? Faslinin olmadigi hangi macta etkili olmus feghouli? Feg sadece 2. devre top oynadi. Kaldi ki su anki sıkıntımız kenardaki uyuşukluk, temposuzluk. Feg babel naga mariano bunlar, fasli sagda fegden daha iyi top oynuyor bu arada.
Yahu senin yuzunden Messi'ye bile artik supheyle bakiyorum.
Sana tek bir soru soruyorum. Madem Belhanda en iyi oyuncumuz, neden bu sene hicbir maci kurtarmadi? Madem Fegh'den iyi oyuncu neden Fegh'in kotu oynadigi bu donemde takimi kurtarmadi? Bana bize puan kazandirdigi tek bir maci soyle? Yaklasik 20 mac yapildi tek macini soyle?

Emre Akbaba
Mbaye Diagne (Andone out)
Linnes (Mariano out)
Onyekuru (Belhanda out)
Saracchi (Nagatomo out)
+ Stoper (Luyindama'nin sozlesmesi askiya alinacak)
+ Ofansif orta saha (Nzonzi out)

Feghouli veya Babel giderse de bir sag kanat.

Diagne Reis geliyor HA

Brügge maaşını ödeyip, biz de oynayacak HA

Ah ulan biraz Adam gibi davranış gosterseydin de atilmasaydin...orda ne güzel pazar değerini yükseltecektin...

Bence Feghouli'yi sezon sonuna kadar geçen yılın hatırına tutardım. Sonuçta kalitesini koydu mu şampiyon yapıyor.

Linnes___Transfer_Marcao__Saracchi
__________Lemina_Transfer (6)
Transfer______FEG/Akbaba___Transfer

- Stoper
- Merkez Orta Saha
- İki hızlı Kanat
- Sol Bek

5 tane olmazsa olmaz transferleri...belki sadece bir Kanat gelebilir Fairplay gereği, ama bakacağız.

Onyekuru ve Sarrachi:

transfer bu tabii belli olmaz ama eğer bir aksilik olmazsa ligin ikinci yarısında marcelo saracchi ile beraber rakiplerin sağ kanadını kuzey marmara otoyoluna çevireceklerdir.

(bkz: 2019-2020 sezonu kış transfer dönemi)

not: niye kuzey marmara otoyolu diye soracak olursanız, şu an o yol üzerinde bulunan starbucks’tan yazıyorum bu entryi:)
24 Aralık 2019 11:36 · gurrpegi

Diagneye gelmeden once övgüler dizildiginde bile begenmedigimi ifâde ettim.ama yarari olmadi diyemem geçen sezon.ve şu an ona ihtiyacımız var

Mariano, Nagatomo ve Belhanda ocakta kesinlikle satilmali. Hoca eger bu 3lu'den birini takimda tutarsa ozaman gercekten futboldan uzaklasmaya baslamistir derim.

Feghouli de gidebilir. Kalacaksa da sag kanatta oynamamali, yoksa her mac sovmeye devam ederiz.

Ikili forvet iyidir.Adem bile nasi etki etti son 15 dk da goztepe macinda...falcaoya asist yapiyodu ve organize bi gol olacakti.sonra bi de kendi bomboş kacirdi.takimda diğerleri neyse de falcao ve ademin o golleri kaçırması imkansız gibiydi benim için.. ama oluyo boyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt