Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ay once:

Mbaye Diagne: "Galatasaray, Falcao'yu transfer ettiği zaman eşime, "Göreceksin, işi hiç kolay olmayacak. Tekniği benden iyi ama top alamazsa gol atamaz." demiştim. Zaten top alamıyor. Galatasaray'da herkes kendisi için oynuyor."

2425771_810x458.jpg

MUSLERA
LINNES MARCAO NALDO SARRACHI
LEMINA MATIC
BRUMA ONYEKURU
DIAGNE FALCAO

Ne gereksiz yere aga adam geliyo diye eldekiler is yapmiyo diye o diagnenin eleştirilmesi gereksiz mi oluyo tam bi hirboydu :)
Eldekiler gecen sene de is yapmadi,diagneyi besleyemedi.diagne butun penatilari kendi aldi. Simdi de falcaoya hiç top atmıyorlar.atacak adam da yok zaten

Diagne gibi fazla performans göstermeyip taraftar ve hocadan o kadar sahip cikilan baska oyuncumuz varmiydi son senelerde?

Adamin degeri düsmesin ve yazin satalsin diye, taraftar kendisine resmen altyapidan cikmis oyunculardan daha iyi davrandi. Ama o genede bonservisle gitmeyi beceremedi.

Bu sefer taraftar bence fazla acimaz. En gec 3 mac sonra istiklanir ve instagramdan acayip küfür yer diye düsünüyorum.

Eldekiler gecen sene de is yapmadi,diagneyi besleyemedi.diagne butun penatilari kendi aldi. Simdi de falcaoya hiç top atmıyorlar.atacak adam da yok zaten
Takim kurulumu kötü rtas bu sene falcaonun bulusamamasi o yuzden, kimse iyi degil. Teknik ekipten oyunculara kadar... Muriqi gibi bi adam gerekiyor bana kalırsa, onu cok istemistim. O tip genc biri bulunamazsa giroud'u bile isterim 33 olmasina rağmen

Akilli hareket. Tecrübeli 3 max 4 oyuncu yeterli

Nando (tecrübeli)
Linnes XXX(tecrübeli) Marcao Saracchi
Lemina
Seri(?) Xxx(Tecrübeli Banega)
Emre K. Falcao (Tecrübeli) Onyekuru

kilit mevkiler tecrübeli. digerleri potansiyelli. Stopere Kaan Ayhan gibisi gelirsede klas olur

Diagne gibi fazla performans göstermeyip taraftar ve hocadan o kadar sahip cikilan baska oyuncumuz varmiydi son senelerde?

Adamin degeri düsmesin ve yazin satalsin diye, taraftar kendisine resmen altyapidan cikmis oyunculardan daha iyi davrandi. Ama o genede bonservisle gitmeyi beceremedi.

Bu sefer taraftar bence fazla acimaz. En gec 3 mac sonra istiklanir ve instagramdan acayip küfür yer diye düsünüyorum.
Belhanda

Acikcasi ben de Diagne'nin oyun tarzini cok begendigimi soyleyemem ama ligimizde 30 gol atan bir oyuncuyu bu kadar kolay kenara atmamaliyiz, ki gecen sezon kazanilan sampiyonlukta onemli bir payi var.

13m bonservis odendi, gittigi takimda kadro disi, gittikce degeri dusecek, Andone Subat veya Mart ayinda anca hazir duruma gelir + kiralik ve satin alma opsiyonu yok. Hoca bir kac mactir forvetsiz oynuyoruz diye sikayet ediyordu. Yani geri donmesi her iki taraf icin de iyi olacaktir.

Bu herif resmen başımıza bela oldu satamiyoruzda elimizde patlayacak kasimpasayi zengin ettik

Akilli hareket. Tecrübeli 3 max 4 oyuncu yeterli

Nando (tecrübeli)
Linnes XXX(tecrübeli) Marcao Saracchi
Lemina
Seri(?) Xxx(Tecrübeli Banega)
Emre K. Falcao (Tecrübeli) Onyekuru

kilit mevkiler tecrübeli. digerleri potansiyelli. Stopere Kaan Ayhan gibisi gelirsede klas olur
Donkla selçuk sezon sonuna kadar kalır diğerleri gider babel zor görünüyor ama gider inşallah

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt