Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle görunuyorGiderkene göbek attik , simdi kurtarici olarak mi geri dönecek?
vay halimize vay, bize bunlara layik görenlere selamimi sölüyorumÖyle görunuyor
Ne gereksiz yere aga adam geliyo diye eldekiler is yapmiyo diye o diagnenin eleştirilmesi gereksiz mi oluyo tam bi hirboyduDiagneyi gereksiz yere eleştirdiniz eleştirdik.bi bok bildiğimiz yok yani futbol hakkinda
Eldekiler gecen sene de is yapmadi,diagneyi besleyemedi.diagne butun penatilari kendi aldi. Simdi de falcaoya hiç top atmıyorlar.atacak adam da yok zatenNe gereksiz yere aga adam geliyo diye eldekiler is yapmiyo diye o diagnenin eleştirilmesi gereksiz mi oluyo tam bi hirboydu![]()
Takim kurulumu kötü rtas bu sene falcaonun bulusamamasi o yuzden, kimse iyi degil. Teknik ekipten oyunculara kadar... Muriqi gibi bi adam gerekiyor bana kalırsa, onu cok istemistim. O tip genc biri bulunamazsa giroud'u bile isterim 33 olmasina rağmenEldekiler gecen sene de is yapmadi,diagneyi besleyemedi.diagne butun penatilari kendi aldi. Simdi de falcaoya hiç top atmıyorlar.atacak adam da yok zaten
BelhandaDiagne gibi fazla performans göstermeyip taraftar ve hocadan o kadar sahip cikilan baska oyuncumuz varmiydi son senelerde?
Adamin degeri düsmesin ve yazin satalsin diye, taraftar kendisine resmen altyapidan cikmis oyunculardan daha iyi davrandi. Ama o genede bonservisle gitmeyi beceremedi.
Bu sefer taraftar bence fazla acimaz. En gec 3 mac sonra istiklanir ve instagramdan acayip küfür yer diye düsünüyorum.
Acikcasi ben de Diagne'nin oyun tarzini cok begendigimi soyleyemem ama ligimizde 30 gol atan bir oyuncuyu bu kadar kolay kenara atmamaliyiz, ki gecen sezon kazanilan sampiyonlukta onemli bir payi var.Diagne gibi fazla performans göstermeyip taraftar ve hocadan o kadar sahip cikilan baska oyuncumuz varmiydi son senelerde?
Adamin degeri düsmesin ve yazin satalsin diye, taraftar kendisine resmen altyapidan cikmis oyunculardan daha iyi davrandi. Ama o genede bonservisle gitmeyi beceremedi.
Bu sefer taraftar bence fazla acimaz. En gec 3 mac sonra istiklanir ve instagramdan acayip küfür yer diye düsünüyorum.
Ama herkes Belhandayi unutmus buna salliyordu Geri donerse gene millet Belhandayi unutur isteNe gereksiz yere aga adam geliyo diye eldekiler is yapmiyo diye o diagnenin eleştirilmesi gereksiz mi oluyo tam bi hirboydu![]()
Donkla selçuk sezon sonuna kadar kalır diğerleri gider babel zor görünüyor ama gider inşallah
Akilli hareket. Tecrübeli 3 max 4 oyuncu yeterli
Nando (tecrübeli)
Linnes XXX(tecrübeli) Marcao Saracchi
Lemina
Seri(?) Xxx(Tecrübeli Banega)
Emre K. Falcao (Tecrübeli) Onyekuru
kilit mevkiler tecrübeli. digerleri potansiyelli. Stopere Kaan Ayhan gibisi gelirsede klas olur
mevki itibariyle kosmasi gereken adamlar ama bunlar sadece yürüyor.Şu 4ü kovulsa belhanda kalsa bile sıkıntı değil. Takımın asıl kangrenleri bu 4 kişi